Alles mooi veilig opgeborgen in een handige sleutelkluis

Als je meerdere sleutels in je beheer hebt die door verschillende mensen gebruikt worden, dan is het uiteraard handig als al die sleutels op 1 plek liggen. Iedereen weet dan waar ze moeten zijn als ze een sleutel nodig hebben en ze kunnen deze dan gemakkelijk pakken. Op het moment dat er mensen werkzaam zijn in een werkruimte of bedrijfsruimte die geen gebruik mogen maken van de sleutels of dat er ook gewone klanten in de buurt van de sleutels kunnen komen, dan is het uiteraard handig dat alle sleutels goed en veilig kunnen worden opgeborgen. Voor beide doeleinden, veiligheid en beschikbaarheid, kun je gebruik maken van een sleutelkluis. Ten eerste kun je in een sleutelkluis al je sleutels mooi netjes ophangen. Je hoeft ze dus niet allemaal in een chaotische lade te leggen of iets dergelijks. Werknemers die een specifieke sleutel nodig hebben, kunnen deze snel vinden in de sleutelkluis zolang er sprake is van een zekere orde in de kluis. Als de sleutel geen vast plek heeft in de kluis, dan moet er altijd weer opnieuw gezocht worden. Maar zelfs dan duurt het niet lang, want alle sleutels hangen immers netjes op een makkelijk identificeerbare plek in de sleutelkluis. Het is echter beter om vaste plekken te gebruiken. Ten eerste kun je dan altijd snel de juiste sleutel vinden en ten tweede zie je ook in 1 oogopslag welke sleutels er in gebruik zijn genomen of missen. Zo bewaar je dus het makkelijkst het overzicht, zijn sleutels makkelijk terug te vinden en heb je snel in de gaten of er ook setjes missen. Het tweede voordeel is de veiligheid. Je kunt de sleutelkluis zelf ook weer afsluiten en zo de gehele inhoud beschermen. Mocht je op zoek zijn naar een dergelijke sleutelkluis, dan kun je terecht op de site van allesveilig.nl. Hier vind je verschillende kluizen waaronder ook de nodige sleutelkluizen. Je kunt het assortiment eenvoudig online bekijken vanuit je eigen kantoor of je woonkamer. Vervolgens kun je een keuze maken voor 1 van de kluizen en deze direct bestellen. Als je de sleutelkluis eenmaal hebt, dan kun je deze zelf aan de muur monteren of ergens neerzetten. Daarna kunnen alle sleutels erin en dan ben je klaar. Kijk ook goed naar de eisen die aan sleutelkluizen worden gesteld. Voor autobedrijven zijn deze bijvoorbeeld anders dan constructiebedrijven. Het is goed om je daarom via de site van allesveilig.nl even in te lezen, zodat je zeker weet dat je de goede sleutelkluis koopt. 

Surf naar de site om direct een goede sleutelkluis te kopen

Via de website kun je gemakkelijk het volledige assortiment bekijken. Dat geldt dus ook voor de vele andere kluizen zoals: 

  • PrivĂ© kluizen
  • Laptopkluizen
  • Brandwerende kluizen

Welke kluis je ook nodig hebt, je kunt deze gemakkelijk toevoegen aan de winkelwagen. Daarna kun je eventueel nog verder kijken naar andere producten van allesveilig.nl. Zo kun je hier ook terecht voor rookmelders, brandblussers en vele andere artikelen die de veiligheid bevorderen. 

Neem contact op voor verdere informatie

Mocht je meer willen weten, dan kun je altijd even contact opnemen met een medewerker van allesveilig.nl.