Autospuiterij in Hengelo: wat moet jij weten?

Heb je schade aan je auto en ben je op zoek naar een goede autospuiterij in Hengelo? Lees dan niet verder en ontdek het hier, lees deze blog!

Schade aan de auto vindt niemand leuk. De schade kan verschillende oorzaken hebben. Je kunt ergens tegen aan hebben gereden, je kunt een ongeluk hebben gehad. Misschien is er wel iemand met iets scherps tegen je auto aan gelopen. Je wil dan dat deze schade zo snel en goed mogelijk verholpen wordt. Niet alleen voor het oog maar ook voor de duurzaamheid van de auto. In deze blog ga ik je meer vertellen over een autospuiterij in Hengelo die hier erg goed in is.

Autospuiterij in Hengelo: wat moet jij weten?

Dé autospuiterij in Hengelo

Autoschade Nijland is een bedrijf in Hengelo dat zich specialiseerd in het herstellen van verschillende soorten schade aan de auto. Het bedrijf bestaat sinds 1977. Maar waarom zou je voor dit autobedrijf kiezen en niet voor een ander bedrijf? Goede vraag. Dit zijn een aantal redenen om deze autospuiterij uit Hengelo te kiezen:

  • Contact met alle verzekeringsmaatschappijen
  • Gratis vervangend vervoer
  • Vakkundig te werk gaan
  • 24 uur service
  • 7 jaar garantie

Naast deze redenen zijn er nog veel meer redenen om voor deze autospuiterij in Hengelo te kiezen. Ga maar eens naar hun website http://www.autoschadenijland.nl, hierop staan enorm veel pluspunten van dit bedrijf. Dit autobedrijf heeft dus contact met alle verzekeringsmaatschappijen, wat betekent dit voor jou? Dat het heel handig is om de schades af te wikkelen met de verzekeringsmaatschappij. Dit kan vaak erg lang duren, bij dit bedrijf dus niet. Het gratis vervangende vervoer is natuurlijk ook super handig. Iedereen heeft vervangend vervoer nodig als de auto in de garage staat. We hebben allemaal onze dagelijkse bezigheden. Verder is het goed om te weten dat bij deze autospuiterij in Hengelo iedereen alle benodigde diploma’s heeft. Geen “beunhazen” die hier even wat bij proberen te verdienen. Iedereen is afgestudeerd. Iedereen is gekwalificieerd om de werkzaamheden te verrichten. Dit zorgt ervoor dat ze enorm goede kwaliteit leveren. De 24 uur service is ook erg handig. Je kunt op ieder moment van de dag schade oplopen aan de auto en dan is het goed dat je geholpen kunt worden. Naast de goede service, vakkundigheid, gratis vervangend vervoer en verzekerings voordelen biedt dit bedrijf ook 7 jaar garantie op reparaties. Zo zeker zijn ze van hun zaak!

Met welke soorten schade kan ik terecht bij dit bedrijf?

Deze autospuiterij in Hengelo is actief op verschillende gebieden van schade. Grote schade, kleine schade, het maakt niet uit. Wanneer je je auto brengt bij deze autospuiterij in Hengelo wordt er eerst gekeken naar de schade, vervolgens wordt er een vakkundig rapport opgesteld. Daarna worden de werkzaamheden verricht en wordt alles met de verzekering geregeld. Als kers op de taart wordt dan ook nog de auto van binnnen en buiten helemaal gereinigd. Dus heb jij autoschade en woon je in de buurt van Hengelo? Aarzel dan niet en ga meteen naar de website www.autoschadenijland.nl/ en maak een afspraak met dit vakkundige bedrijf! Je zult er geen spijt van krijgen. Als je nog vragen hebt, twijfel niet om die te stellen.