Bedrijfsontruiming

Af en toe kun je als ondernemer te maken krijgen met een bedrijfsontruiming. Dit kan zowel komen doordat de zaken heel goed gaan, als door het feit dat je om de een of andere reden met je onderneming gaat stoppen. Stoppen kan een faillissement als oorzaak hebben, maar je kunt natuurlijk ook gewoon toe zijn aan iets anders, je wilt gewoon eens iets helemaal anders met je leven gaan doen. Gaan reizen of weer in loondienst gaan werken, om maar eens een voorbeeld te noemen. Er zijn dus verschillende redenen om uit je huidige bedrijfspand te vertrekken:

  • verhuizing naar een groter pand
  • opzegging van het huurcontract door de verhuurder
  • het stoppen van je onderneming
  • johanbloemsaattransport.nl

Wat de reden ook is, je krijgt bij een verhuizing van je bedrijf altijd te maken met een bedrijfsontruiming. Je moet alles wat je er hebt staan overbrengen naar het grotere of misschien juist kleinere pand van waaruit je gaat werken. Of je moet alles wat je er had staan verkopen, zodat jij je bedrijf ook echt kunt beƫindigen. Dit kan best lastig zijn en er komt ook gewoon heel wat bij kijken. Denk alleen maar aan het uitzoeken van alle inventaris die je hebt. Wat mag er blijven en wat moet er weg? Wat kan nog verkocht worden en wat kan meteen weggegooid worden? Een bedrijfsontruiming brengt ontzettend veel met zich mee.

Bedrijfsontruiming en pand opleveren

Niet alleen is een bedrijfsontruiming veel werk omdat je alles wat je hebt uit moet zoeken, maar ook omdat je het pand leeg op moet leveren aan de verhuurder of aan de nieuwe koper. En niet alleen moet alles leeg zijn, zodat er weer een andere onderneming zich kan vestigen, het moet in veel gevallen ook opgeleverd worden in de originele staat. Dat betekent dat veranderingen die jij aangebracht hebt in veel gevallen weer ongedaan gemaakt moeten worden. En het betekent dat alles keurig schoon opgeleverd moet worden. Dit alles maakt een bedrijfsontruiming echt tot een flinke klus, die je ontzettend veel tijd kan gaan kosten. Veel ondernemers verkijken zich hier op, zij denken dat zij de verhuizing of ontruiming zo wel even zelf kunnen piepen in een paar daagjes. Maar vaak komen ze dan tot de conclusie dat dit toch flink tegenvalt. Zij wensen dan dat ze meteen goede hulp in hadden geschakeld om hen met dit alles te helpen. Krijg jij binnenkort te maken met een bedrijfsontruiming, omdat jij je bedrijf naar een andere plek gaat verhuizen of omdat jouw onderneming gaat stoppen? Dan is het van belang je goed voor te bereiden en professionele hulp hierbij in te schakelen.

Snel en goed geregeld

Zoek jij professionele hulp bij jouw bedrijfsontruiming, dan is het een aanrader om Johan Bloemsaat Transport in te schakelen. Zij kunnen jou helpen met alle zaken waar je tegen aan kunt lopen tijdens deze gebeurtenis. Zo kunnen zij bijvoorbeeld opslag regelen voor de goederen die jij nog in het pand hebt staan en waar je nog geen nieuwe plek voor hebt gevonden ten tijde van de bedrijfsontruiming. Ook kunnen zij bij verhuizing naar een nieuw pand alle zaken voor jou daar naartoe verhuizen, dus in feite fysiek de verhuizing regelen. Daarnaast nemen zij ook het schoonmaakwerk en herstelwerk voor hun rekening, zij zorgen ervoor dat het pand helemaal weer klaar is om opgeleverd te worden aan de verhuurder. Zo kunnen zij jou helpen om dit lastige proces in goede banen te leiden. Dat scheelt jou veel werk en je weet zeker dat er zo niets vergeten wordt. Krijg jij te maken met een bedrijfsontruiming, kijk dan eens op JohanBloemsaatTransport.nl wat dit bedrijf voor jou kan betekenen!