Bedrijfsuitje in Twente organiseren

Ons bedrijf zit in Almelo, en we zijn erg georiënteerd op de regio. De meeste werknemers komen uit de omgeving en zijn gehecht aan ons bedrijf. Toen we ons bedrijfsuitje wilden plannen leek het me in eerste instantie leuk om eens ergens anders heen te gaan met zijn allen. Toen dat onze afdeling ter ore kwam kreeg ik te horen dat ze echt liever dicht bij huis bleven. En ik dacht, waarom ook eigenlijk niet? Als we toch zo gehecht zijn aan onze regio met mooie gebruiken zoals carbid schieten, paasvuren en onze voetbalclubs, waarom zouden we het dan elders moeten zoeken? Daarom besloot ik dit jaar toch ons bedrijfsuitje in Twente te organiseren. Ik kwam daarbij al snel op ’t Twents kwartiertje terecht. Hier is het mogelijk om verschillende feestjes te organiseren, bijvoorbeeld:

  • Een familiedag
  • Een bedrijfsuitje
  • Een vrijgezellenfeest
  • Een buurtfeest

Wij kozen er dus voor ons bedrijfsuitje in Twente te doen, bij ’t Twents kwartiertje. Op de website kun je zien wat er allemaal te doen is: twentskwartiertje.nl.

Opties voor een bedrijfsuitje in Twente

Ik heb gekozen voor ’t Twents kwartiertje omdat dit bij ons in de buurt is, recht doet aan Twentse gebruiken en omdat er heel veel opties zijn. Wij hebben een themafeest gehouden, maar je kunt er bijvoorbeeld ook samen een ritje maken in een tuktuk, een barbecue houden of een van de andere leuke feestopties kiezen. Verder was het voor ons ook belangrijk dat de kosten niet te hoog werden. We kozen voor een all-inclusive feest met Twentse hapjes en een leuke dj. De locatie voor ’t Twents kwartiertje maakte het feest helemaal compleet. We zijn met zijn alleen compleet uit ons dak gegaan en de sfeer was echt top. Dat is eigenlijk het belangrijkst aan een bedrijfsfeest. In Twente kun je er zeker voor zorgen dat je afdeling of bedrijf weer energie krijgt, met een topfeest bij ’t Twents kwartiertje. Ik denk dat het ook leuk is voor bedrijven uit andere delen van het land, om een bedrijfsuitje in Twente te doen. Twente heeft toch een heel gemoedelijk karakter, heel anders dan bijvoorbeeld in de Randstad. Als geboren Twentenaar kan ik me goed voorstellen dat mijn collega’s het liefst in Twente een bedrijfsuitje wilden doen. Bovendien was iedereen weer snel thuis na de tijd, en was het ook goed mogelijk voor iedereen een taxi te regelen. De meesten hadden flink wat gedronken, wat de gezelligheid zeker ten goede kwam. Je wilt niet dat je werknemers dan nog een heel eind naar huis moeten na het bedrijfsuitje. Twente is wat ons betreft de perfecte plek om te wonen, te werken en een feestje te vieren!

Andere feestjes organiseren

Naast een bedrijfsuitje in Twente, kun je ook bij ’t Twents kwartiertje terecht voor je vrijgezellenfeest. Aan de website te zien, en de foto’s daarop, kun je een onvergetelijk feestje regelen voor een aanstaande bruid of bruidegom. Op de website zie je welke vorm dat aanneemt. Hier zijn ook impressies te vinden van een bedrijfsuitje in Twente: twentskwartiertje.nl. Zo kun je je collega’s alvast een hint geven over het volgende bedrijfsfeest. In mijn optiek moet een bedrijf als het onze eens per jaar tijd en geld vrijmaken voor een leuk feest. Zo houd je de sfeer goed in je bedrijf, en dat zorgt weer voor betere resultaten, het hele jaar door. Ik kan het zeker aanbevelen eens bij ’t Twents kwartiertje te kijken als je op zoek bent naar een mooie locatie voor een bedrijfsuitje in Twente.