Ben je van plan om een nen3140 training te volgen?

Wil je graag een opleiding voor het keuren van elektrische arbeidsmiddelen volgen? Dan is een nen3140 training net wat voor jou! Na het volgen van deze training ben je bevoegd om elektrische arbeidsmiddelen, elektrische handgereedschappen en elektrische driefasenmachines te keuren. Deze keuringen mag je verrichten voor het bedrijf waar je werkzaam bent maar ook het keuren bij derden is na het voltooien van deze training mogelijk. Ingenium is een van de aanbieders van een nen3140 training. Bij Ingenium wordt onderscheid gemaakt tussen drie verschillende varianten van deze training. Benieuwd welke varianten dat zijn? Je leest het hier.

Mogelijkheden voor een nen3140 training bij Ingenium

De nen3140 training is dus een training waarbij je wordt getraind om elektrische arbeidsmiddelen te keuren. De training wordt door meerdere aanbieders aangeboden. Bij Ingenium is de training in drie varianten te volgen. Deze varianten zijn:

  • Cursus voldoende onderricht persoon
  • Cursus vakbekwaam persoon
  • Cursus installatie / werk-verantwoordelijke

De cursus voldoende onderricht persoon wordt onder andere gevolgd door conciërges, gebouwbeheerders en medewerkers van de technische dienst. De cursus is eigenlijk voor iedereen geschikt die in aanraking komt met elektriciteit. Na het voltooien van deze training ken je de risico’s van elektriciteit en weet je de maatregelen die je moet treffen om werkzaamheden met betrekking tot elektrische installaties veilig uit te voeren. Voor deze training is geen vooropleiding nodig en de training duurt 1 dagdeel. Voor een nen3140 training kun je ook kiezen voor de cursus vakbekwaam persoon. Deze cursus wordt vooral veel gevolgd door medewerkers van bouwbedrijven, woningbouw verenigen en installatiebedrijven. Deze training is iets uitgebreider dan de cursus van voldoende onderricht persoon en duurt dan ook 1 dag in plaats van 1 dagdeel. Voor deze cursus is een elektronische vooropleiding of ervaring op het gebied van elektronica wel noodzakelijk. Wanneer hier geen sprake van is kan het instapniveau wat te hoog zijn. De laatste optie voor een nen3140 training bij Ingenium is de cursus installatie / werkverantwoordelijke. Deze cursus wordt veel gevolgd door leidinggevenden op het gebied van technische dienstverlening, bij bouwbedrijven en installatiebedrijven. Na het voltooien van deze cursus ben je op de hoogte van de elektronische bedrijfsvoering en wetgeving, het opzetten van een borgingssysteem en vele andere zaken. Voor deze cursus is een (elektro)technische vooropleiding – op MBO of HBO niveau – wel noodzakelijk en de duur van de training is 1 dag.

Waarom kiezen voor een nen3140 training van Ingenium?

De opleidingen van Ingenium zijn erkend en praktisch ingericht. We hebben meer dan 25 jaar ervaring en zijn de markleider in keurmeester en NEN cursussen. We bieden cursussen aan verspreid over het hele land waardoor je lokaal bij ons terecht kunt. Onze docenten zijn afkomstig uit het werkveld en zijn dus echte specialisten die weten waar ze het over hebben. De cursussen zijn to-the-point waardoor je niet wordt opgezadeld met overbodige informatie. Ruim 51.000 cursisten zijn je al voorgegaan. Ben je dus nog op zoek naar een nen3140 training? Kies dan voor Ingenium. Voor meer informatie kun je een kijkje nemen op onze website: de-opleider.nl.”>www.de-opleider.nl. Ook voor vragen kun je altijd bij ons terecht! 

Lees meer…