Bij onze autospuiterij in Leiden ziet uw auto er weer uit als nieuw

Een auto is een vervoersmiddel die u van A naar B brengt. Voor sommigen is het echter wel een vervoersmiddel dat er goed uit moet zien. Als u net schade heeft gehad aan uw auto, kunt u ervoor kiezen om deze weer mooi in de lak te zetten. Hiervoor kunt u terecht bij een autospuiterij in Leiden. Een autospuiterij in Leiden heeft namelijk alle middelen in huis om uw auto weer een mooie kleur te geven en er weer als nieuw uit te laten zien. Spuiterij Zonderwijk is uw autospuiterij in Leiden waar u terecht kunt voor een nieuw kleurtje. Wij leggen u graag uit wat onze autospuiterij in Leiden voor u kan betekenen en hoe u met ons in contact komt, zodat u direct nog een afspraak kunt maken. Daarnaast vertellen wij ook graag meer over de mogelijkheden bij onze autospuiterij in Leiden.

Meer dan alleen uw auto spuiten bij onze autospuiterij in Leiden

Als u net schade aan uw auto heeft gehad of u uw auto om een andere reden weer mooi in de lak wilt hebben, dan kunt u contact opnemen met onze autospuiterij in Leiden. Wij kunnen tegen een aantrekkelijke prijs uw gehele auto of een deel hiervan overspuiten, zodat deze er weer als nieuw uitziet. Wij werken in een stofvrije cabine die een lengte heeft van maar liefst 18 meter. Hierdoor kunnen wij verschillende formaten auto’s tot in de puntjes overspuiten. Na de voorbehandeling wordt er gespoten met de juiste materialen en apparatuur. Daarnaast mengen wij zelf kleuren en werken wij met het merk High Solid lak. Dit is een van de meest gerenommeerde merken verf, waardoor wij u altijd kunnen verzekeren van hoogwaardige kwaliteit. Naast het spuiten van auto’s kan onze autospuiterij in Leiden ook de volgende vervoersmiddelen overspuiten:

  • Opleggers
  • Laadbakken
  • Hijskranen
  • Boten
  • Vrachtwagens
  • Meubels

Op onze website vindt u een goede impressie van al onze werkzaamheden. Zo kunt u direct aan de hand van beeldmateriaal zien wat wij voor andere klanten hebben kunnnen betekenen en wat het eindresultaat daarvan was. Daarnaast kunnen onze medewerkers hier ook alles over vertellen als u met ons in contact komt voor uw klus. Aan de hand van uw wensen en eisen kunnen wij tevens een passende offerte opstellen, zodat u precies weet wat u voor uw auto kwijt zult zijn bij onze autospuiterij in Leiden. Wij kunnen u daarbij altijd vertellen hoe deze offerte is opgesteld, zodat u niet alleen de cijfers, maar ook de gedachte daarachter weet.

Altijd tegen aantrekkelijke tarieven

Spuiterij Zonderwijk is uw specialist op het gebied van auto’s en andere vervoersmiddelen overspuiten. Wij hebben jarenlange ervaring binnen het vakgebied en hebben in deze tijd al veel klanten tevreden kunnen maken. Wij kunnen veel uiteenlopende vervoersmiddelen en andere gebruiksvoorwerpen voor u overspuiten. Ook voor schade herstel aan uw trekker, oplegger of uw bakwagen kunt u prima bij ons terecht. Dit doen wij allemaal tegen aantrekkelijke tarieven, zodat u ervan verzekerd bent dat u bij ons nooit teveel betaalt voor onze diensten. Bij ons staat een uitstekende service hoog in het vaandel. Daarom luisteren wij altijd zo goed mogelijk naar uw wensen en eisen en doen alles met u in overleg. Heeft u na het lezen van alle informatie nog vragen, behoefte aan advies of wilt u meer informatie over onze diensten? Neem dan gerust contact met ons op middels de contactgegevens die vermeld staan op https://spuiterij-noordwijk.nl. Onze medewerkers helpen u dan graag verder door uw vragen te beantwoorden en u te voorzien van alle informatie die u nodig heeft.