Blijvend gezond afvallen

Er zijn veel mensen die graag de nodige kilo’s kwijt willen raken. Er wordt dieet na dieet gevolgd, maar vaak niet met het blijvende resultaat waar ze naar op zoek zijn. Dit kan verschillende oorzaken hebben. Wil je echt gezond afvallen en dat met een blijvend resultaat? Dan is het volgen van een dieet niet altijd genoeg. Wil jij graag weten hoe je wel gezond afvallen kunt? Dan raden we je aan om hiervoor een kijkje te komen nemen op de website van De Menu Coach. Erica is De Menu Coach en zij is met het bedrijf gevestigd in Rotterdam. Hier helpt zij mensen met gezond afvallen.

Op de website vind je al een hoop informatie over de verschillende vormen van gezond afvallen. De aanpak van Erica is echter altijd uniek. Dit komt omdat ieder lichaam anders in elkaar zit. Zo moet er gelet worden op allergieën, maar ook hoe jouw lichaam op bepaalde dingen reageert. Het zal niet voor iedereen mogelijk zijn om te kiezen voor exact hetzelfde dieet of voedingspatroon. De Menu Coach houdt hier rekening mee wanneer je een afspraak bij haar maakt. Samen met haar hulp kun je gezond afvallen en dat op de manier die past bij jouw lichaam.

Maak gezond afvallen leuk

Als je ooit wel eens een dieet gevolgd hebt, dan is de kans groot dat je dit niet als een feestje hebt ervaren. Veel mensen zien afvallen samen met lijden, honger hebben en het niet vol kunnen houden. Daarnaast zijn er vaak een heleboel dingen die je moet laten om maar die nodige kilo’s kwijt te raken. Op verjaardagen kun je geen stukje taart nemen en ook heb je al in geen maanden ja gezegd tegen een stukje chocola of een bakje chips. Dit kan er soms zelfs voor zorgen dat mensen vreetbuien krijgen en dan ineens veel te veel eten. Dat is natuurlijk niet bevorderlijk voor je dieet. Wil jij juist gezond afvallen op een manier waarbij je niet alle lekkernijen hoeft te laten staan? Dan kan De Menu Coach je precies laten zien hoe dit in zijn werk kan gaan. Het is wel degelijk mogelijk om (met mate) de dingen te eten die jij zo lekker vindt. Zolang je de rest van de tijd maar een gezond voedingspatroon volgt. Natuurlijk is dit voedingspatroon geheel aangepast op jouw lichaam en de dingen die het beste zijn voor jou. Dit is voor iedereen anders en Erica stelt dan ook voor jou een uniek plan op.

Van detoxen tot sportvasten

Er zijn een heleboel manieren waarop je gezond afvallen kunt. Onderdeel van het samen spellen van een goed voedingsplan is om er niet alleen op te letten wat goed is voor je lichaam, maar ook om erop te letten wat er in jouw leven past. Als je bijvoorbeeld de tijd hebt om ’s ochtends uitgebreid te ontbijten, maar je wilt ’s avonds juist minder eten? Dan kan je voedingsplan hier natuurlijk op aangepast worden. Ook als je dingen bijvoorbeeld niet lust, dan kan hier rekening mee gehouden worden. Op die manier kun jij het gezond afvallen makkelijk volhouden en krijg je ook echt het resultaat waar je naar op zoek bent. Wil jij hier graag meer over weten? Dan raden we je aan om hierover contact op te nemen met Erica. Zij kan dan samen met jou gaan kijken naar de mogelijkheden die zij je kan aanbieden. Aan de hand daarvan kun jij dan de juiste beslissing maken op dit gebied. Een ding is zeker: gezond afvallen is voor iedereen mogelijk.