De beste geschoren kapsels

Het laten knippen van je haar kan natuurlijk altijd best wel spannend zijn. En dat is helemaal het geval als je eens voor iets compleet nieuws wilt gaan. Heb jij bijvoorbeeld je oog op de geschoren kapsels die je de laatste tijd heel erg vaak ziet? Dan wil je dit natuurlijk laten doen bij een kapper die hier ook ervaring mee heeft? Daarvoor ben je aan het juiste adres bij Stijl Achterover Haarstudio.

  • Geschoren kapsels
  • Gekleurde kapsels
  • Creatieve kapsels

De Stijl Achterover Haarstudio is vier dagen per week geopend en je kunt hier dus langs komen voor een van die prachtige geschoren kapsels. Op dinsdag kun je binnen lopen zonder afspraak. Hou er wel rekening mee dat je soms even op je beurt moet wachten, want de geschoren kapsels zijn erg populair en door de kennis en ervaring op dit gebied komen mensen graag voor hun geschoren kapsels bij deze haarstudio langs. Wil jij liever gewoon een afspraak maken, zodat je zeker weet dat je op tijd aan de beurt bent? Dan kun je dit doen voor woensdag, donderdag en zaterdag. Op deze dagen kun jij kiezen voor geschoren kapsels op afspraak. De haarstylist gaat dan met jou aan de slag om de look te creëren waar jij naar op zoek bent.

Meer weten over geschoren kapsels

Als jij altijd een net kapsel hebt gehad, dan kan het best wel een omslag zijn om ineens voor een van de geschoren kapsels te gaan. Maar een ding is in ieder geval zeker: je bent hiervoor in goede handen bij Stijl Achterover Haarstudio. De haarstylist heeft veel ervaring met het creëren van geschoren kapsels op een manier dat het ook echt bij je past. Natuurlijk zal het in het begin even wennen zijn, zeker als je nog nooit eerder zoiets hebt laten doen, maar dat wil zeker niet zeggen dat je het niet moet proberen! Het fijne van haar is dat het altijd weer terug zal groeien. In het ergste geval vind je het dus niets en groeit het vanzelf weer aan! Gelukkig is dit met de geschoren kapsels die de haarstylist voor je creëert zelden het geval. Richelle weet echt waar ze mee bezig is en dus komt iedereen hier vandaan met het kapsel dat ze voor ogen hadden. En je kunt dit zo creatief laten maken als je zelf wilt. Je ziet de geschoren kapsels in allerlei soorten en maten en dat is ook precies wat Richelle voor je kan doen. Van het maken van patroontjes tot een ruig en asymmetrisch kapsel, het behoort allemaal tot de mogelijkheden.

Maak een afspraak of kom langs

Wanneer jij ook graag voor een geschoren kapsel wilt gaan, dan raden we je absoluut aan om hiervoor naar de Stijl Achterover Haarstudio te komen. Of je nu eerst een afspraak wilt maken of gewoon op dinsdag even binnen wilt lopen, die keuze is natuurlijk aan jou. Wil je liever niet gaan voor een geschoren kapsel, maar juist een ander creatief kapsel? Dan is dat natuurlijk ook mogelijk. Richelle kan van alles voor je betekenen op dat gebied. Wil je bijvoorbeeld een gekleurd kapsel? Dan is dat ook geen enkel probleem voor haar. Wil jij bijvoorbeeld Mermaid haar? Kom langs of maak een afspraak! Richelle zal er iedere keer weer voor zorgen dat jij het kapsel krijgt dat je voor ogen hebt. En daarbij wordt natuurlijk gewerkt met goede producten. Je zal dus met stralend haar weer naar buiten lopen. Wat wil je nu nog meer? Kom snel langs!