De beste occasions in Steenbergen koopt u bij Autogarage Steenbergen

Uw auto is uw rots in de branding. Hij brengt u van A naar B en dat vaak zonder problemen. Zodra uw voertuig toch kuren begint te vertonen, is het wellicht handig om op zoek te gaan naar een nieuwe. Occasions in Steenbergen zijn daarbij een goede uitkomst. Voor occasions in Steenbergen gaat u naar Autogarage Steenbergen. Wij hebben een groot assortiment aan occasions in Steenbergen, waar voor ieder wat wils tussen zit. Wij vertellen u graag wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van occasions in Steenbergen. Zo weet u zeker dat u weer veilig de weg op kunt en dat tegen de laagste prijs.

Meer dan alleen occasions in Steenbergen bij onze garage

Occasions in Steenbergen uitzoeken biedt een groot assortiment aan verschillende merken. De een rijdt liever in een Audio, de ander gaat eerder voor Volkswagen. Bij ons assortiment aan occasions in Steenbergen weet u zeker dat u zult slagen voor het merk dat voldoet aan al uw behoeften. Al onze occasions in Steenbergen zijn daarnaast voorzien van de beste onderdelen, waarmee u weer jaren vooruit kunt. Zodra u een auto bij ons koopt, zorgen wij ervoor dat deze is gecontroleerd en alle defecten onderdelen vervangen zijn. Ons gehele assortiment kunt u niet alleen in onze showroom bekijken, maar ook via onze website autogarage-steenbergen.nl/. Daarnaast kunt u bij ons ook terecht voor:

  • APK keuringen
  • Bandenservice
  • Aircoservice
  • Verhuur en shortlease van auto’s
  • Onderhoud en reparatie

Zo bent u ervan verzekerd dat al onze auto’s u veilig van A naar B zullen brengen, zonder dat u langs de weg komt te staan met pech. Doordat wij aangesloten staan bij BOVAG, geniet u bij ons van de bekende BOVAG-garantie. Als u een auto bij ons aanschaft, krijgt u daar de tenaamstelling, APK en meeneemprijs bij. Indien u uw auto verder wilt verzekeren, dan bieden wij hier verschillende pakketten aan. Kijk hiervoor op onze website of informeer bij onze medewerkers. Daarnaast garanderen wij u dat als er iets binnen zes maanden kapot gaat door normaal gebruik, de reparatie kosteloos voor u in orde wordt gemaakt. Echter is deze BOVAG-garantie alleen mogelijk bij auto’s met een aanschafprijs vanaf 4500 euro of als de aanschafprijs meer dan 35 procent van de oorspronkelijke cataloguswaarde bedraagt.

Onze vakmensen kunnen u alle informatie geven

Autogarage Steenbergen is uw specialist op het gebied van occasions. Wij bieden een ruim assortiment van verschillende merken, waardoor er voor ieder wat wils is. Hierbij controleren wij de auto altijd voor verkoop en worden alle defecte onderdelen vervangen. Wij kunnen daarnaast ook de APK en onderhoud voor u verzorgen, zodat u kunt genieten van een totaalpakket. Onze vakmensen beschikken over de kennis die nodig is om ieder probleem te verhelpen aan uw auto. Hierdoor bent u bij ons gegarandeerd van de beste service voor de laagste prijs. U kunt onze gehele collectie ook terugvinden op onze website, waar u niet alleen een overzicht heeft van ons assortiment, maar ook alle specificaties kunt vinden die u nodig heeft om uw research naar een nieuwe auto tot een succes te maken. Wilt u meer informatie over ons assortiment of heeft u vragen over bijvoorbeeld onze diensten? Neem dan gerust contact met ons op middels de contactgegevens die vermeld staan op onze website. U kunt daarnaast ook altijd langskomen in onze garage. Onze medewerkers staan altijd voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden onder het genot van een kopje koffie. Samen met u vinden wij de auto die bij u past.