De Swart voor asbestinventarisatie

Wanneer u een huis koopt of misschien al zelfs een huis met asbest heeft, brengt dat best wat zorgen met zich mee. Het is inmiddels al een hele tijd bekend dat asbest ontzettend schadelijk is voor de gezondheid en u wilt er natuurlijk het liefst zo snel mogelijk vanaf. Sommige onderdelen van een huis zijn zelfs verplicht om verwijderd te worden wanneer deze van asbest zijn gemaakt. Voordat de asbest daadwerkelijk verwijderd kan worden, is het raadzaam om een asbestinventarisatie te laten maken door De Swart. Tijdens deze asbestinventarisatie wordt bekeken waar de asbest zit en wat de situatie is. Asbest kan niet altijd met het blote oog worden waargenomen en in dat geval wordt er een uitgebreide asbestinventarisatie gemaakt zodat u precies weet wat de stand van zaken is.

Gespecialiseerd in asbestinventarisatie

De Swart is gespecialiseerd in asbestinventarisatie en adviseert u de beste bedrijven die voor u de asbest weghalen. Daarnaast geeft De Swart natuurlijk ook een indicatie van de kosten. Vaak is het laten weghalen van asbest niet goedkoop en wij begrijpen dat u dit toch zo goedkoop mogelijk wilt laten doen. Door onze jarenlange ervaring en nauwe samenwerkingen met verschillende bedrijven, kunnen wij u ook echt de goedkoopste prijs aanbieden. En dat niet alleen: we adviseren u ook over de beste asbestverwijderaars in uw situatie. Niet elk huis is hetzelfde en niet alle asbest kan op dezelfde manier verwijderd worden. Om die reden is een asbestinventarisatie ook zo belangrijk. Dit zorgt ervoor dat de asbest met een goed vooronderzoek verwijderd wordt en de kans op fouten tijdens het verwijderen zo klein mogelijk is. Complicaties tijdens het verwijderen is wel het laatste wat u wilt. Nadat we de asbestinventarisatie hebben uitgevoerd en u een advies hebben gegeven, blijven wij betrokken bij het hele proces. Ook wanneer de asbest wordt weggehaald door een van onze samenwerkingspartners. U kunt ook tijdens het verwijderingsproces nog bij ons terecht voor:

  • al uw vragen
  • gericht advies
  • de beste zorgen

U kunt onze gegevens vinden op http://deswartasbestadvies.nl/asbestinventarisatiebedrijf-gezocht-de-swart/. De Swart regelt voor u de meest efficiënte uitvoering voor het verwijderen van asbest door een professionele asbestinventarisatie.

Hoe zal het bij u gaan?

Een asbestinventarisatie en het verwijderen van asbest is een uniek proces en verloopt bij iedereen anders. Een van onze laatste klanten gaf ons de volgende review: ‘Toen mijn man en ik ons huis 40 jaar geleden kochten, waren wij dolgelukkig! Destijds hadden we nog geen flauw benul van het feit dat er wel een asbest in kon zitten. Men keek toen nog niet zo nauw op dat gebied. Vijf jaar geleden kwam per toeval een goede vriend van mijn man bij ons op zolder en die wees ons erop dat het dak voor een deel uit asbest bestond. Ik schrok, want inmiddels wist ik wel wat asbest met mijn gezondheid kon doen. Een oom van me was zelfs overleden aan de gevolgen van het jarenlang werken met asbest. We hebben meteen een asbestinventarisatie laten maken en het bleek gelukkig mee te vallen. Het asbest in het dak hoefde niet meteen weggehaald te worden. We hebben 2 jaar gewacht totdat het dak ook toe was aan vernieuwing. We hebben tegelijkertijd met het plaatsen van een nieuw dak, het asbest laten verwijderen. De Swart heeft ons daar ontzettend goed in begeleid. Ik was er zelf totaal niet gerust op, maar De Swart kon ons geruststellen dat het met precisie en vakmanschap verwijderd werd. Die belofte zijn ze ook echt nagekomen. Ze geven net dat beetje extra service dat ik iedereen gun!’