Deze pendeldeuren zijn zeer geschikt voor uw werkplaats

Deze pendeldeuren zijn zeer geschikt voor uw werkplaatsIn een werkplaats is vaak veel activiteit gaande. Het is daarom belangrijk om over goede deuren te beschikken. Onder goede deuren verstaan wij dat deze deuren eenvoudig te openen en te sluiten zijn. Wanneer u dit namelijk steeds handmatig moet doen, zult u zien dat u hier snel genoeg van krijgt. Vandaar dat wij u graag op onze pendeldeuren willen wijzen. Deze pendeldeuren zijn alles wat u nodig heeft in uw loods of werkplaats. Onze pendeldeuren zijn zeer eenvoudig aan te brengen en zorgen vervolgens voor een wereld aan gemak. De pendeldeuren zijn namelijk eenvoudig te openen en ze sluiten automatisch. Dat maakt deze deuren wonderwel geschikt om bijvoorbeeld met een heftruck te openen. U hoeft alleen maar tegen deze deuren aan te rijden en de deuren bewegen mee met de heftruck. Ook hoeft u, nadat u door de deuren bent gegaan, niet van de heftruck te stappen om de deuren weer goed te sluiten. Deze klappen namelijk automatisch weer dicht wanneer u met de heftruck gepasseerd bent. Mocht u interesse hebben in deze deuren, dan raden wij u aan om een keer naar onze site te komen kijken. Hier kunt u op uw gemak bekijken welke mogelijkheden en middelen wij u allemaal te bieden hebben. U zult merken dat wij u kwaliteit verkopen. Wij willen u namelijk niet blij maken met een dooie mus. Mocht u daarom graag een keer beter deuren willen installeren, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij weten precies wat in uw geval het beste is om te gebruiken en wij kunnen u daarom ook altijd van degelijk advies voorzien. Tal van bedrijven hebben bij ons reeds pendeldeuren besteld en daar zijn zij altijd zeer over te spreken geweest. Heeft u daarom interesse in deze deuren, dan hopen wij u snel een keer op onze site te mogen verwelkomen. Het adres van onze site is Labex.nl.

Onze pendeldeuren zijn geheel doorzichtig voor extra veiligheid

Een van de gevaren die deuren in werkplaatsen met zich meebrengen, is dat er verkeer van beide kanten kan komen. Dat kan leiden tot een botsing en dat is natuurlijk het laatste wat u wilt. Vandaar dat wij onze pendeldeuren doorzichtig hebben gemaakt zodat u al van mijlenver ziet aankomen of er iemand door de deur zal komen of niet. Mocht dit het geval zijn, dan kunt u alvast aan de kant gaan of zien dat de ander voor u aan de kant gaat. Onze pendeldeuren zorgen er daarom voor dat u veel meer veiligheid kunt ervaren op het werk. Als u graag foto’s wilt zien van deze pendeldeuren, dan kunt u altijd een keer naar onze site komen kijken. Hier kunt u namelijk meerdere afbeeldingen vinden van onze pendeldeuren. U kunt hier ook meer informatie lezen over deze pendeldeuren. Als u speciale wensen heeft, bijvoorbeeld omdat uw deur een speciale afmeting heeft, dan horen wij graag van u. Onze mensen staan namelijk altijd voor u klaar om u van dienst te zijn. Kijk dus snel even op Labex.nl voor meer informatie.

Wij komen alles voor u installeren

Wanneer u bij ons een bestelling plaatst, kunt u er ook voor kiezen om de deuren door een van onze specialisten te laten plaatsen. Zo weet u altijd dat de deuren goed gemonteerd worden en dat alles naar behoren zal functioneren. Kortom:

  • bij ons bestelt u goede deuren voor uw werkplaats
  • onze deuren zijn doorzichtig voor extra veiligheid
  • onze monteurs komen de deuren graag voor u installeren

Kijk vandaag nog even op Labex.nl. Lees meer…