Dit schildersbedrijf in Rotterdam levert altijd vakwerk

Nog niet heel lang geleden hebben wij besloten dat wij ons huis een keer grondig zouden willen opknappen. Het was namelijk alweer heel lang geleden dat wij ons huis grondig hadden laten verven en dat was ook duidelijk te zien. De verf bladderde overal en wat ooit wit was, was momenteel eerder zwart. Vandaar dat wij maar eens zijn gaan kijken of wij ook een goed schildersbedrijf in Rotterdam konden vinden. Wij wonen namelijk in deze stad en het leek ons een goed idee om een schildersbedrijf in Rotterdam in te huren zodat wij de lokale ondernemingen een beetje konden steunen. Zo gezegd zo gedaan, wij gingen op zoek naar een schildersbedrijf in Rotterdam en wij hebben daarom een keer op het internet gekeken naar welke bedrijven er allemaal door ons zouden kunnen worden ingeschakeld. Wij kwamen al heel snel terecht op de site van Schildersbedrijf S. Gerritsen. Dit schildersbedrijf in Rotterdam maakte meteen een goede indruk op ons omdat dit schildersbedrijf in Rotterdam namelijk op alle terreinen in te zetten is. Aangezien wij niet alleen de buitenkant van ons huis, maar ook de binnenkant wilden laten verven, vonden wij het belangrijk dat wij met een vakman in zee zouden gaan. Bovendien hadden wij niet heel veel tijd voor de hele klus, dus wilden wij graag met iemand gaan werken die snel kon werken zonder dat dit ten koste zou gaan van de kwaliteit van het werk. Wij hebben daarom snel even contact gelegd met dit bedrijf en wij hebben hen uitgelegd wat wij allemaal graag geverfd wilden zien worden. Wij kregen te horen dat zij ons graag wilden helpen en dat zij ons ook al op heel korte termijn konden helpen. Wij hebben toen gevraagd of zij een keer bij ons langs wilden komen om een inschatting te maken van de hele klus. Dat was geen enkel probleem en diezelfde week kwam er nog even een vakman bij ons langs. Toen wij de offerte kregen, hadden wij meteen in de gaten dat wij met dit bedrijf zaken wilden gaan doen.

Dit schildersbedrijf in Rotterdam heeft ons huis prachtig geverfd

Toen wij eenmaal de offerte onder ogen hadden gekregen, hadden wij meteen door dat wij zaken wilden gaan doen met dit bedrijf. Men bood ons hier namelijk een heel goede prijs en ook de tijdspanne waarin men ons kon helpen, sprak ons uitermate aan. Vandaar dat wij meteen groen licht hebben gegeven en de volgende dag kwamen de mensen van dit schildersbedrijf in Rotterdam al naar ons huis om alles aan te pakken. Wij zagen ons huis met de dag mooier worden en wij vonden het ook heel gezellig met de mensen van dit schildersbedrijf in Rotterdam. Deze mensen leveren echt vakwerk en staan hun tijd niet te vertreuzelen. Dat is iets wat wij zeer gewaardeerd hebben en wij zouden daarom ook dit bedrijf aan iedereen van harte willen aanraden. U zult merken dat men hier heel veel verstand van zaken heeft en dat het resultaat van het verven echt heel erg goed is.

Ons huis is weer helemaal als nieuw

Inmiddels is de klus alweer afgerond en wij kunnen u zeggen dat ons huis er weer prachtig uitziet. Wij zijn dik tevreden over dit bedrijf en wel vanwege het feit dat:

  • men ons heel snel kon helpen
  • wij een heel goede prijs kregen aangeboden
  • het schilderwerk tot in de details verzorgd is

Kijk voor meer informatie over dit bedrijf even op hun site. Het adres van deze pagina is Schildersbedrijf-Gerritsen.nl. Hier kunt u ook een afspraak met hen maken.