Een lamineer band voor ieder laminatieproces

De industriƫle sector vereist steeds meer technologieƫn om de productie sneller te maken. Een daarvan is een lamineer band. Een lamineer band is daar een goed voorbeeld van. Een lamineer band helpt u om laminatieprocessen en het versmelten van de lagen te vergemakkelijken. Een lamineer band schaft u eenvoudig aan via Hardick. Wij leggen u graag uit wat de voordelen van een lamineer band zijn en hoe u deze via ons aan kunt schaffen. Zo kunt u direct beginnen met het vereenvoudigen van uw werkzaamheden binnen uw bedrijf.

Een lamineer band met veel kwaliteiten

Een lamineer band zorgt ervoor dat uw processen vereenvoudigd worden. Zeker als er meerdere lagen aan elkaar gesmolten moeten worden, is het een vereiste dat de lamineer band hittebestendig is. Een kwalitatief hoogwaardige transportband speelt een cruciale rol in het complexe laminatieproces. Daarnaast zijn er hoge eisen voor een lamineer band:

  • Een grote hittebestendigheid
  • Slijtvastheid
  • Goede anti-kleefeigenschappen
  • Een goede weerstand tegen drukkrachten

De slijtvastheid is belangrijk om een optimale levensduur te garanderen. Daarnaast is het van belang dat een lamineer band goede anti-kleefeigenschappen heeft, doordat er met verschillende materialen worden gewerkt tijdens het laminatieproces. Daarnaast moeten ze alle lamineerprocessen aankunnen, zoals droog lamineren, nat lamineren en thermisch lamineren. Nat lamineren werkt op basis van een natte vloeistoflijm, die de afzonderlijke delen met elkaar verbindt. De lijm moet hierbij eerst drogen of worden afgebonden voordat de lagen definitief met elkaar verbonden zijn. Bij droog lamineren wordt er gewerkt met een zelfklevende lijm, waarbij de losse delen alleen maar aangedrukt hoeven te worden om een verbinding tot stand te brengen. Thermisch lamineren werkt door de lagen te verwarmen, waardoor ze uiteindelijk met elkaar versmelten. Een hittebestendige lamineer band is hierbij logischerwijze een vereiste. Ook kunnen de drukkrachten tijdens het proces hoog oplopen, dus een goede weerstand hiertegen is een ander belangrijk criterium. Daarom verkopen wij alleen producten van de allerbeste materialen die aan al deze eisen voldoen. Wij kunnen daarom met trots zeggen dat wij voor de volle 100 procent achter onze producten staan en garanderen u de langste levensduur van al het apparatuur dat u bij ons aanschaft. Wij hebben altijd betrouwbare banden die lamineerfouten zoals plooien of blazen moeten voorkomen en uw productieproces soepeler moeten laten verlopen.

Wij kijken met u mee achter de schermen

Hardick is het bedrijf waar u terecht kunt voor uw transportbanden. Onze jarenlange ervaring heeft ervoor gezorgd dat wij al veel branches hebben kunnen helpen om de perfecte transportband voor productie te plaatsen. Bij ons staan hoge kwaliteit en goede service centraal. Daarnaast hebben wij een platte organisatiestructuur waar de lijnen kort zijn en het contact tussen medewerkers en afdelingen veelvuldig en vlot. Wij vinden het belangrijk om onszelf te blijven ontwikkelen en opleiden. Zo kunnen wij u altijd de beste producten leveren. Als u bij ons een product wilt afnemen, dan raden wij u aan om daar eerst met een van onze adviseurs over te praten en ons een kijkje in het productieproces te geven. Met onze kennis kunnen we u namelijk altijd het beste advies geven. Wil u eerst meer informatie of heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons op middels de contactgegevens die vermeld staan op https://www.hardick.nl/. U kunt ook het contactformulier invullen. Zodra wij uw gegevens hebben ontvangen nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op om al uw vragen te beantwoorden en u te voorzien van deskundig advies en alle informatie die u nodig heeft. Wij hopen uw productieproces te kunnen vereenvoudigen met onze producten. Lees meer…