Een vaststellingsovereenkomst controleren? Klop eens bij ons aan

Er zijn een aantal redenen om een vast contract te beƫindigen. Bijvoorbeeld als u al meer dan 2 jaar in de ziektewet zit. Maar ook als u een conflict met uw werkgever hebt die niet op te lossen is. Daarnaast kan het zo zijn dat u weg moet omdat het bedrijf gaat reorganiseren waarbij er geen plek meer is voor uw positie. Wacht met het sluiten van deze overeenkomst en laat de vaststellingsovereenkomst controleren door de professionals van Hanze Juristen. Kijkt u maar eens op hanzejuristen.nl. U zult zien dat het vaststellingsovereenkomst controleren voor ons dagelijkse kost is. Het is vooral van groot belang om uw vaststellingsovereenkomst te controleren op de kleine lettertjes. Want wil een bedrijf van u af dan betekent dit dat u het risico loopt om in de bijstand terecht te komen. Terwijl u hoogstwaarschijnlijk recht hebt op een WW-uitkering. U hebt er immers niet voor niets vele jaren in trouwe dienst gewerkt. En dat besluit moet beslist opgenomen worden in deze vaststellingsovereenkomst. Het controleren ervan is een ingewikkelde zaak. Maar gelukkig zijn onze juristen gespecialiseerd in dit onderwerp. Er zijn drie variaties op het vaststellingsovereenkomst controleren.

  • Zo kunt u ons om advies vragen. Dat kan per mail en telefonisch en is te allen tijde geheel gratis. Neem het advies mee en stel zelf een dergelijke overeenkomst op met uw werkgever.
  • U kunt er ook voor kiezen om samen met ons een overeenkomst op te stellen. Wij gaan dan uw vaststellingsovereenkomst controleren en verbeteren op basis van 25 verschillende punten die we stapsgewijs bij langsgaan. Dit kost u 195 euro.
  • En natuurlijk kunt u dit gehele proces ook helemaal aan ons uitbesteden. Het minimumbedrag ligt op 496 euro en is vooral afhankelijk van de uiteindelijke hoeveelheid werkuren.

Het vaststellingsovereenkomst controleren is een uitermate serieuze zaak

U hebt aldus de keuze uit drie verschillende mogelijkheden. U kunt dus voor minder dan 200 euro uw vaststellingsovereenkomst laten controleren door ons. Dus wellicht is dit de gouden oplossing als u niet zo thuis bent in het juridisch jargon, iets dat wij erg goed begrijpen. Denk er natuurlijk eerst over na of u wel een dergelijke overeenkomst aan wilt gaan. Het gaat immers over het opzeggen van uw baan. Is het dit waard? Wilt u niet liever uw positie aanvechten? Bij een conflict dat eventueel nog te verzoenen is of bij iemand die terugkeert van ziekte raden we het vaststellingsovereenkomst controleren en afsluiten namelijk af. Ook bij een reorganisatie kunt u eerst navragen of er elders binnen het bedrijf niet een mooie positie voor u ligt. Pas als u dit allemaal hebt uitgezocht, ook financieel, moet u gaan denken over uw toekomst elders. Wat wij u bieden is duidelijke taal zodat u weet waar u aan toe bent. U krijgt binnen 24 uur altijd passend advies in uw inbox. Wij bieden kwaliteit tegen een lage prijs en werken enkel voor werknemers om tegenstrijdige belangen tegen te gaan. En bent u uiteindelijk helemaal niet tevreden? Kon er niets positiefs meer beklonken worden? Dan krijgt u van ons uw geld terug. Gelukkig komt dit vrijwel nooit voor.

U wilt na uw ontslag wel uw WW behouden. Daar gaan wij voor zorgen!

Uw vaststellingsovereenkomst controleren wij graag. Neemt u daarom direct even contact met ons op. Een vrijblijvend adviesgesprek per mail of per telefoon zijn de snelste wegen naar een oplossing waar u echt iets aan hebt. Geniet van de rust en zoek vervolgens in alle rust naar een nieuwe baan zonder u druk te hoeven maken over uw financiƫle budget!