Eenvoudig glas online bestellen bij glashandel online

Bij Glasservice Online ben je op het juiste adres als het gaat om topkwaliteit glas. Ons bedrijf richt zich op een ieder in de regio Nederland en Vlaanderen die op zoek is naar kwalitatief hoogwaardig glas. Zowel particulieren als zakelijke ondernemers kunnen bij onze glashandel online terecht. Via glas-online-kopen is het heel eenvoudig om alle ruiten voor bijvoorbeeld je woning, schuur, clubgebouw, winkel of kantoorgebouw te bestellen. Wij zijn thuis in vele soorten glas; enkelglas, gehard glas, veiligheidsglas of dubbelglas. Voor elk type gebouw hebben wij het juiste glas. Ben je op zoek naar extra sterk glas bijvoorbeeld speciaal voor je kantoorgebouw of je winkelpand dan bieden wij veiligheidsglas en zelfs brandvertragend glas aan. Zo weet je je verzekert van het beste glas voor je kantoor of winkel. Fijn, want zo kies je voor ramen die zowel goed licht doorlatend zijn als extra veilig. Bij ons kun je rekenen op een compleet pakket want niet alleen het glas regelen wij voor je maar bij glashandel online kun je ook terecht voor bijvoorbeeld glaslatten en ventilatieroosters passend bij je ramen.

De voordelen van glashandel online 

Misschien twijfel je nog of online bestellen handig is als het gaat om het glaswerk van je huis of kantoorpand. Maar dat is totaal niet nodig! Bij glashandel online hebben wij het online bestellen heel eenvoudig gemaakt. Alles wat je moet weten is wat de maat van je (gewenste) ramen zijn, hoeveel ramen je wilt bestellen en welk type glas je wilt aanschaffen. Voer je gegevens online en wij regelen de rest. Uiteraard kunnen de ervaren medewerkers van glashandel online je van advies voorzien. Dat doen we graag, want wij streven naar ramen waar je nog jaren veel plezier aan mag beleven. Misschien denk je wel wat maakt dat onze glashandel online dan zo goed is? Daarom hier de voordelen van glashandel online:

  • De medewerkers van glashandel online zijn stuk voor stuk experts op het gebied van allerlei soorten glas
  • Perfect op maat gemaakt
  • Binnen 3 werkdagen bij je thuis geleverd en dubbel glas binnen 10 werkdagen
  • Lage bezorgkosten
  • Kwaliteitsproducten voor een scherpe prijs

Het bestellen gaat heel eenvoudig. Wil je graag advies over je bouwproject neem gerust contact op met onze experts, we zijn je graag van dienst. We voorzien je van advies waar je wat aan hebt. Wil je bijvoorbeeld dubbel glas voor je winkel bestellen maar weet je niet welk type glas je wilt? Dan voorzien onze glashandel online medewerkers je graag van advies afgemeten op jouw voorkeuren en wensen. We denken met je mee over welk type glas het meest geschikt is voor jou pand. We zijn van alle markten thuis en hebben jarenlange ervaring in het leveren van kwaliteitsglas.

Glas op maat

Bij glashandel online helpen ze je graag met al je vragen over glas. Want in onze webwinkel kun je allerhande soorten glas vinden; van enkel glas tot draadglas en van voorzetramen tot veiligheidsglas. Zo kun je bijvoorbeeld dubbelglas aanschaffen waarvan een zijde gemaakt is van sterk veiligheidsglas maar ook is het mogelijk om een spouw gevuld te krijgen met lucht. Niets is te gek. En wat nou zo handig is; niet alleen voor allerlei soorten glas kun je bij ons terecht maar ook voor glas zet benodigdheden als kit, glasblokjes en glasband. Een ritje naar de bouwmarkt om kit te halen is dus niet meer nodig. Superhandig dus! Je kunt direct beginnen met je ruiten te vervangen en alles is voor handen. Wij van glashandel online maken elk glasproject tot een succes!