Ex weigert de erkenning van een kind, wat nu?

Ex weigert de erkenning van een kind, wat nu? – Ja, je leest het goed, dit komt regelmatig voor. Het is natuurlijk een van de ergste dingen die kan gebeuren in een relatie. Je gaat uit elkaar en een paar maanden later krijg je telefoon dat je een kind hebt met je ex. Dit, terwijl je misschien net met iemand anders bent en alles hebt probeert achter je te laten. Erg vervelend dus! Wat nog erger is is dat het nog wel eens voorkomt dat de ex de erkenning van het kind weigert! Hij of zij wil zo snel mogelijk alles vergeten en een kind brengt enorm veel verantwoordelijkheden met zich mee, wat nu?

Juridische hulp wanneer een ex de erkenning van een kind weigert

Gelukkig zijn er instanties die kunnen helpen bij dit soort situaties. Je wil natuurlijk dat dit zo snel mogelijk wordt verholpen. Niet alleen voor jou, maar ook voor het kind. Het leven van een kind is niet zomaar iets en beide partijen zijn verantwoordelijk voor het kind, of je dit wil of niet. Een bedrijf wat helpt bij onderandere dit soort situaties is https://www.vervangende-toestemming-zaken.nl. Als je in de bovengenoemde situatie zit raad ik je aan om met dit bedrijf contact op te nemen. Zij hebben genoeg advocaten en andere mensen in dienst om dit soort problemen op te lossen. Naast zaken rondom een ex die de erkenning van een kind weigert doet dit bedrijf nog meer. Denk hierbij aan:

  • Verhuizing
  • Aanvraag of verlengen van ID
  • Vakantie met kinderen
  • Medische behandelingen van kinderen
  • Inschrijven op scholen of kinderdagverblijven
  • Wijziging van namen van kinderen

Bij al deze 5 zaken helpt dit bedrijf, maar dan wel met betrekking tot gescheiden ouders. Dit omdat hier veel juridisch werk bij komt kijken en daar zijn ze in gespecialiseerd. Het bedrijf biedt ook gratis intake gesprekken aan. Dit maakt de drempel wat lager om hulp te zoeken wanneer je ex de erkenning van een kind weigert. Op de website is het ook heel eenvoudig om te zien wat de kosten precies zijn mocht je met dit bedrijf samen gaan werken, top dus.

Waarom heb ik hulp van dit bedrijf nodig?

Het is vaak zo dat een scheiding niet vlekkeloos verloopt. Sowieso zijn er de laatste tijd steeds meer scheidingen. Heel vaak ontstaan deze door slechte communicatie tussen beide partijen. Als je met ruzie uit elkaar gaat wil je natuurlijk zo min mogelijk contact hebben. Je wil dat alles goed geregeld wordt en gewoon verder gaan met je eigen leven. In zo’n gevallen bied dit bedrijf een uitkomst. Als jij last hebt van een ex die de erkenning van een kind weigert zorgt dit bedrijf dat de procedure die hierbij komt kijken zo min mogelijk stress en geregel oplevert.

Je weet nu wat je te doen staat als je een ex hebt die de erkenning van een kind weigert. Je weet welk bedrijf gespecialiseerd is in zaken rondom een ex die de erkenning van een kind weigert. Als je twijfelt, ga dan eerst voor het gratis intake gesprek, wat houd je tegen? Niets meer, dus aan de slag! 

Lees meer…