Gedragsproblemen bij uw kind in Dordrecht snel opgelost

Uw kind kan een keer een dag niet lekker in zijn vel zitten. Echter kan er ook een vast probleem in komen, waardoor u zich als ouder geen raad meer weet. Indien u gedragsproblemen bij uw kind in Dordrecht ondervindt, dan kunt u hier het beste professionele hulp voor inschakelen. Gedragsproblemen bij uw kind in Dordrecht kunnen namelijk een onderliggende oorzaak hebben, waar u als ouder vaak geen weet van heeft. Wanneer u gedragsproblemen bij uw kind in Dordrecht ondervindt, dan kunt u contact opnemen met Kr8iGer Kindercoaching. Wij leggen u graag uit wat wij voor de gedragsproblemen van uw kind in Dordrecht kunnen betekenen en hoe u met ons in contact komt. Daarnaast vertellen wij u ook graag meer over onze behandelingswijze van de gedragsproblemen bij uw kind in Dordrecht.

Spelenderwijs werken aan gedragsproblemen bij uw kind in Dordrecht

Gedragsproblemen bij uw kind in Dordrecht zijn niet alleen vervelend voor u als ouder, maar ook voor het kind zelf. Verstoringen in de gezinssfeer en het dagelijks functioneren liggen hierdoor op de loer. Gedragsproblemen bij uw kind in Dordrecht kunnen voortkomen vanuit een gedragsstoornis. Zo’n stoornis kan de ontwikkeling belemmeren en in sommige gevallen wordt zelfs de gezinssituatie ernstig ontwricht. Een gedragsstoornis kan genetisch bepaald zijn, maar kan daarentegen ook een reactie zijn op een traumatische gebeurtenis in de naaste omgeving. Wat de aanleiding ook is, wij kunnen u helpen de gedragsproblemen bij uw kind in Dordrecht te begrijpen en daarnaast ook te herkennen en u handvatten te bieden om ermee om te kunnen gaan. Daarnaast geven wij ook uw kind de mogelijkheid voor acceptatie, zodat hij of zij weer verder kan in zijn of haar ontwikkeling. De fijne gevoelens die achter deze negatieve emoties verstopt zaten, kunnen weer vrijkomen en uw kind zal weer gelukkig zijn. Hierdoor zullen de gedragsproblemen bij uw kind in Dordrecht langzaam verdwijnen en zal de gezinssituatie weer teruggaan naar hoe het was. Daarnaast willen wij graag meer weten dan alleen de problemen die u en uw kind ondervinden:

  • Informatie over de sociale problemen
  • Bezoek aan scholen
  • Gesprekken met leerkrachten en familieleden

Door deze gesprekken kunnen wij er samen achter komen welke problemen uw kind ondervindt en waar wij ons op moeten concentreren tijdens het traject. Ieder behandelplan is echter in goed overleg met uw kind, waarbij wij wellicht ook andere familieleden uitnodigen om een sessie bij te wonen. Samen kijken wij op een speelse manier naar de problemen en een goede oplossing om beter met elkaar om te kunnen gaan.

Wij zetten problemen om in oplossingen

Kr8iGer Kindercoaching is het adres waar u moet zijn als u gedragsproblemen bij uw kind in Dordrecht ondervindt. Door jarenlange ervaring kunnen wij moeiteloos inspelen op de behoeften van uw kind. Na een kort kennismakingsgesprek krijgt u een vragenlijst over uw kind toegestuurd. Als deze vragenlijst ingevuld is teruggestuurd vind er een intakegesprek plaats, met alleen de ouders. Daarna ga ik aan de slag met uw kind. Een sessie duurt ongeveer een uur, waarin het samen spelen een centrale rol heeft. Ouders zijn hier doorgaans niet bij. Op deze manier kunnen wij ons goed concentreren op uw kind en de problemen omzetten in oplossingen, waardoor uw kind weer positief in het leven staat. Heeft u na het lezen van alle informatie nog vragen, behoefte aan advies of wilt u meer informatie over de mogelijkheden voor uw situatie? Neem dan gerust contact met ons op middels de contactgegevens die vermeld staan op krachtigerkindercoaching. Wij helpen u dan graag verder door uw vragen te beantwoorden en u te voorzien van alle informatie die u nodig heeft.