Goed geholpen door de klantenservice Kijkshop

klantenservice Kijkshop. Ik besloot hiernaartoe te bellen. Ik heb er normaal echt een hekel aan om dit soort telefoontjes te plegen. Het duurt te lang, als ik dan eenmaal mijn verhaal vertel dan moet ik opeens weer worden doorverwezen met iemand anders. Kortom ik had er geen zin in om dit telefoontje te plegen. Maar het is me allemaal onwijs meegevallen. Ik werd snel te woord gestaan en kreeg een gespecialiseerde medewerker aan de telefoon. Ik werd bijzonder vriendelijk geholpen en de dame aan de telefoon dacht met me mee hoe we dit konden oplossen. En dit was ook supersnel opgelost. Ik was verbaasd hoe gemakkelijk en prettig dit gesprek was verlopen. Ik kan iedereen dan ook aanraden om naar de klantenservice Kijkshop te bellen om een soortgelijk probleem op te lossen.

Waarmee kan de klantenservice Kijkshop je verder helpen?

Het is heel vervelend als je iets koopt en je komt er thuis achter dat het kapot is of het niet werkt. Dat is echt frustrerend en teleurstellend. Stap niet meteen boos de auto in naar de winkel maar neem even de tijd om te bellen naar de klantenservice van de kijkschop. De klantenservice Kijkshop helpt je met de volgende problemen:

  • Als je niet tevreden bent met je aankoop dan denken we graag met je mee over hoe we dit kunnen oplossen
  • We helpen je stap voor stap om je aankoopbedrag terug te krijgen
  • We doen ons best om ervoor te zorgen dat je een nieuw product kan ophalen in de winkel of thuis ontvangt
  • Heb je andere vragen of opmerkingen dan helpen we je ook graag verder bij de klantenservice Kijkshop
  • Heb je geen tijd om te bellen, stuur dan een mail en ontvang binnen een aantal werkdagen een reactie

Of neem de tijd om een telefoontje te plegen naar de klantenservice Kijkshop, dit kost je altijd minder tijd dan helemaal naar de winkel  te rijden en daar in de rij te gaan staan. De klantenservice Kijkshop is er voor al je vragen, problemen of andere opmerkingen. Je kan de klantenservice bereiken door hierheen te bellen maar het is ook mogelijk om een email te sturen. Het is bijzonder prettig dat er super snel een reactie komt. Neem dus contact op via http://deklantenservice.nl/