Graffiti workshop in Rotterdam: superleuk met groep collega’s

Wie nog nooit heeft meegedaan aan een graffiti workshop in Rotterdam, zou dat nodig eens moeten doen. Simpelweg omdat dat echt te gek is. En ik kan het weten, want ik heb het zelf onlangs gedaan. Ik werk op een kantoor met diverse afdelingen en iedereen werkt heel erg hard. Maar daarom merkte ik dat iedereen ook langs elkaar heen leeft. Je groet elkaar niet meer echt, hebt geen idee wie de ander eigenlijk is. Ook komt er best wat stress bij kijken op het werk, dus dat gaat soms ook ten koste van de sfeer. Ik vond dat daar iets aan gedaan moest worden en daarom heb ik besloten om iets leuks te organiseren voor het hele kantoor. Maar wat? Ik wilde een creatieve workshop, iets wat niemand nog gedaan heeft. Iets nieuws, waarbij je je kunt uitleven en wellicht een nieuwe kant van iemand kunt ontdekken. Waardoor je leuk met elkaar bezig bent op een speelse manier. Ik ben online gaan zoeken naar dergelijke bezigheden en er is heel veel te doen. Maar het leek mij helemaal geweldig om een graffiti workshop in Rotterdam te doen met de groep. Ik vond uiteindelijk een website met meer informatie over de graffiti workshop in Rotterdam en ik werd direct enthousiast.

Deze graffiti workshop in Rotterdam is zeer waardevol

Het is heel goed voor een groep om eens uit de comfortzone te stappen en iets leuks te doen waar niemand echt bekend mee is. Daarom leek een graffiti workshop in Rotterdam me uitermate geschikt. Maar het was wel de truc om een graffiti workshop in Rotterdam te vinden die echt aansluit bij mijn wensen. Ik wilde dat het een manier zou zijn om elkaar beter te leren kennen, om samen creatief te zijn, om beter te leren samenwerken. En het mooie is dat ik een graffiti workshop in Rotterdam vond die wordt gegeven door mensen die hier rekening mee kunnen houden. Dat vond ik helemaal te gek, dus ik heb gelijk contact opgenomen met een van de medewerkers. Wil je ook zoiets organiseren? Ga dan naar https://studiograffiti.nl/graffiti-workshop-rotterdam/, want hier vind je de graffiti workshop in Rotterdam die ideaal is om met een groep collega’s te doen. Het zijn professionele mensen die het organiseren, die je ten eerste leren graffiti spuiten, maar daarbij ook de samenwerking en creativiteit kunnen bevorderen. Op die manier wordt het een ontspannen sessie die ook nog eens iets waardevols oplevert voor een team.

Een te gekke middag voor je team

Als je net als wij een graffiti workshop in Rotterdam bij Studio Graffiti gaat volgen, staat je veel moois te wachten. Want je leert veel:

  • Gebruik spuitbus
  • Technieken
  • Theorie

Het is zo leuk om met de spuitbussen in de weer te gaan en te zien wat iedereen voor moois maakt. Je leert echt een nieuwe kant van iemand kennen en dat is heel goed voor de teamspirit. Daarbij helpt de begeleider ook nog eens om de samenwerkingen te stimuleren. Maar op een speelse en onopvallende manier, zodat het leuk en gezellig blijft. Het was heel mooi om te zien wat iedereen deed en maakte, daardoor kwamen er ook bijzondere gesprekken op gang. Ik kan het echt ieder team aanraden om dit te doen. Ik heb volop genoten van deze middag en het is heel erg geschikt om met een groep te doen. Ga dan wel naar Studio Graffiti, want hier organiseren ze alles op een leerzame maar ook leuke manier. Er kwamen alleen maar lovende reacties en je merkt op de werkvloer echt dat het doorwerkt, dat iedereen een positieve boost heeft gekregen.