Heeft u behoefte aan ergotherapie in Delft?

Directergotherapie biedt ergotherapie in Delft aan waarvoor u geen doorverwijzing van uw huisarts nodig heeft. De naam zegt het al: u kunt gelijk geholpen worden. De website van de praktijk vindt u op directergotherapie.nl. Bent u het zat om constant belemmert te worden door uw pijn? Bij Directergotherapie kunnen ze zich dat goed voorstellen. Zij staan voor u klaar om samen met u te werken aan uw fysieke belemmering. Ergotherapie in Delft is bedoeld voor mensen die fysieke hinder ondervinden bij het uitvoeren van dagelijkse bezigheden. Dit is natuurlijk een erg breed begrip. In dit artikel zal het nader toegelicht worden. Dus bent u op zoek naar kwalitatief goede ergotherapie in Delft? Lees dan snel dit artikel verder.

Waarom kiezen voor ergotherapie in Delft?

Bij ergotherapie in Delft moet u denken aan hele praktische therapie. Het doel van de therapie is het verlichten van uw belemmering en eventuele pijn. Niets is vervelender dan pijn ervaren bij het uit bed komen, het strikken van uw veters, het inpakken van de vaatwasser of het instappen van uw auto. Als u kiest voor ergotherapie in Delft dan bent u ervan verzekerd dat er alles aan gedaan wordt om uw probleem op te lossen. Zo is het mogelijk om naar de praktijk te komen en daar behandeld te worden. Dit is vooral het geval als u pijn en belemmeringen ervaart bij handelingen die na te bootsen zijn in de praktijk. Het kan ook zijn dat u moeite ervaart als u het trappetje vlak voor de supermarkt probeert op te komen. Directergotherapie vindt het belangrijk om dit goed na te bootsen en het daadwerkelijke probleem op te lossen. Daarom is het mogelijk dat uw therapeute met u naar de plek in kwestie gaat. De therapeute van ergotherapie in Delft geeft u dan fysieke adviezen. Zij heeft de juiste therapeutische kennis om u te kunnen adviseren over bepaalde bewegingen. Wellicht lukt het u wel om het trappetje op te komen, als u een bepaalde spier meer aanspant of meer traint. Hierbij helpt de therapeute van de praktijk voor ergotherapie in Delft u graag. De praktijk staat erg goed bekend om de volgende redenen:

  • U heeft geen doorverwijzing nodig voor een afspraak bij de praktijk voor ergotherapie in Delft.
  • U kunt vrijblijvend advies vragen middels het contactformulier op de website.
  • Ergotherapiedirect adviseert niet alleen u, maar ook uw mantelzorgers indien dit gewenst is.
  • Ze hebben een samenwerking met Reaxion fysiotherapie. Zo kunt u waar nodig snel doorverwezen worden.
  • Ergotherapiedirect biedt ook ergotherapie aan, specifiek gericht op de hand, pols en arm.

Zo kunt u een afspraak maken

Op de website die bovenaan in dit artikel is genoemd, kunt u een afspraak maken. Op de website vindt u een contactformulier. Hier kunt u uw naam, e-mailadres en vraag/wens invullen. Het is ook mogelijk om te bellen of te mailen met de praktijk voor ergotherapie in Delft. Links van het contactformulier treft u het e-mailadres en telefoonnummer van de praktijk aan. De praktijk is van Lizanne van Paassen. Zij is in 2016 afgestudeerd als ergotherapeute en beschikt dus over de meest recente kennis van ergotherapie.