Hulp nodig van een voedingscoach

De laatste paar jaar werd ben ik steeds wat zwaarder geworden. Ik heb al vele jaren wat extra kilo’s, maar daar was ik eigenlijk niet blij mee en ik wilde graag een gezond gewicht hebben. Mijn werk was voor mij een van de grote problemen. Vanuit het hoofdkantoor ben ik verantwoordelijk voor veel verschillende filialen in Nederland en België. Ik werk vaak tot laat en ga dan met veel honger naar huis. Thuis maakte ik vaak de verkeerde keuzes, omdat ik snel iets wilde eten en at dan vaak ongezond. Ik bezoek ook vaak de filialen. Voornamelijk als ik de Belgische filialen bezoek, dan ga ik achteraf regelmatig eten in een restaurant met het team. In een restaurant krijg je vaak grote porties en dan dronk ik een glas wijn. Daarnaast worden er vaak etentjes en borrels gegeven voor het personeel op het hoofdkantoor, het is altijd erg gezellig en het is een goede manier om met mensen bij te praten. Ik ben iemand die van gezelligheid houdt. Ik dronk vaak een paar glazen wijn, was gezellig aan praten en at tussendoor allemaal verschillende dingen. Ik heb verschillende dingen geprobeerd om af te vallen, maar dat was altijd zonder veel succes. Voor mij was het erg lastig om gezond te eten tijdens borrels en etentjes, want ik had het gevoel dat dit bij mijn werk hoorde. Met mijn drukke baan had ik niet veel tijd om veel te sporten, dit is ook niet iets waar ik veel plezier aan beleef. Ik had hulp nodig om mijn patronen te veranderen, daarom zocht ik de hulp van een voedingscoach. Een voedingscoach is iemand die tegen je zegt wat je wel en niet kan eten, dat had ik nodig. Iemand die goed oplet wat je doet en je kan begeleiden.

Een voedingscoach gevonden op balansdoorvoeding.nl

Op een avond in het weekend vond ik dat het genoeg was. Ik moest iets veranderen. Ik had de avond daarvoor weer een borrel gehad en had meer gegeten dan ik van te voren wilde. Online zocht ik naar een voedingscoach. Ik vond toen de website balansdoorvoeding.nl. Ik las de pagina’s op de website en bekeek de reviews. Ik zag dat er veel klanten waren die erg positief waren over deze voedingscoach. Ik wilde het ook graag proberen, want het was tijd voor een verandering. Ik belde het nummer op dat ik op de website vond en vertelde dat ik graag hulp wilde. We konden een intakegesprek inplannen en daarna konden we van start gaan. Het intakegesprek was al erg informatief, we waren aan het praten over mijn patronen en problemen en hoe we het traject zouden aanpakken. Ik wilde het graag een maand lang proberen, om te zien of het effect had. Per maand zou het 150 euro kosten, maar ik kreeg korting als ik meerdere maanden tegelijk betaalde. De eerste maand afvallen met de voedingscoach werkte erg goed, ik kreeg de begeleiding die ik nodig had en veel goede tips.

Al een aantal kilo afgevallen

Ik heb nu de eerste maand met de voedingscoach afgerond en ik ben erg blij met het resultaat. Ik ben een aantal kilo afgevallen en vind de manier van samenwerken erg fijn. Ik ben mij veel bewuster van wat ik eet en drink en heb hier veel over geleerd. Op balansdoorvoeding.nl kan je een voedingscoach vinden die kan helpen met afvallen.

  • Per maand betaal je 150 euro, maar je krijgt korting als je voor meerdere maanden betaalt
  • Ik ben in een maand tijd al een aantal kilo’s afgevallen
  • Ik heb mijn patronen aangepast en heb veel over voeding geleerd