Ik liet mij behandelen door deze fysiotherapeut in Capelle aan den IJssel

Ik ben een fanatieke voetballer en er gaat dan ook geen week voorbij zonder dat ik op het veld te vinden ben. Het is voor mij echt mijn uitlaatklep en bovendien speel ik in een heel fijn team. Een aantal maanden geleden hadden wij een uitwedstrijd op een heel glad veld. Ik voelde mij al niet heel zeker op het veld en uiteindelijk ben ik gevallen. Ik dacht eerst dat de schade wel mee zou vallen, maar dat bleek niet het geval te zijn. Ik bleek namelijk mijn enkelbanden gescheurd te hebben. Dat was heel erg vervelend om te merken en bovendien heel erg pijnlijk. Het was mij meteen duidelijk dat mij een lange periode van revalidatie te wachten stond. Toen ik na een paar weken weer op mijn been mocht gaan leunen, moest ik op zoek naar een goede fysiotherapeut in Capelle aan den IJssel. Ik woon namelijk in deze plaats en vandaar dat ik hier een fysiotherapeut in Capelle aan den IJssel wilde inschakelen. Ik wilde graag in zee gaan met een goede fysiotherapeut in Capelle aan den IJssel omdat ik verhalen had gehoord van mensen die niet op de juiste manier geholpen waren en dat heeft ertoe geleid dat zij nooit volledig hersteld zijn. Dat wilde ik koste wat kost voorkomen en daarom ben ik er even voor gaan zitten om een goede fysiotherapeut in Capelle aan den IJssel te vinden. Ik heb deze uiteindelijk weten te vinden via de site Belichaming.nl. Deze site zag er heel professioneel uit en dat was precies waar ik naar op zoek was. Ik heb daarom meteen even contact gelegd met deze fysiotherapeut in Capelle aan den IJssel en ik kreeg te horen dat ik al op heel korte termijn geholpen kon worden. Dat was precies waar ik naar op zoek was, dus ik heb meteen een afspraak ingepland. Een paar dagen later stond ik al in de praktijk van deze fysiotherapeut in Capelle aan den IJssel om mij op de eerste oefeningen te storten.

Deze fysiotherapeut in Capelle aan den IJssel gaat zeer professioneel te werk

Ik had al op de site van deze fysiotherapeut in Capelle aan den IJssel gelezen dat zij heel specifiek te werk gaan. Omdat ik mijn enkelbanden gescheurd had, moesten wij de druk op mijn benen heel voorzichtig opvoeren, zo vertelde deze fysiotherapeut in Capelle aan den IJssel mij. Het was namelijk belangrijk dat ik mijn benen niet teveel zou belasten. Als ik dat namelijk zou doen, dan kon ik daar de rest van mijn leven last van houden zo kreeg ik te horen van deze fysiotherapeut in Capelle aan den IJssel. Dat wilde ik natuurlijk voorkomen en vandaar dat wij de behandeling heel langzaam geïntensiveerd hebben. Ik merkte al heel snel dat ik steeds meer kon met mijn been en ook de pijn nam steeds meer af. Ik vond het heel prettig om met deze fysiotherapeut in Capelle aan den IJssel samen te werken en ik heb er ook heel veel baat bij gehad. Genoeg reden dus om snel even in de pen te klimmen om mijn lofuitingen over deze praktijk aan de wereld kenbaar te maken. Kijk daarom ook een keer op Belichaming.

Ik ben weer volledig mobiel

Ik heb mijn behandeling er inmiddels alweer op zitten en ik kan weer voetballen. Dit alles heb ik te danken aan het feit dat:

  • men bij Belichaming.nl heel professioneel te werk gaat
  • ik doelgerichte oefeningen kreeg voorgeschreven
  • ik een traject op maat kreeg voorgeschreven

Kijk voor meer informatie vandaag nog even op Belichaming.nl.