Ik zocht een goede coffeeshop in Amsterdam

Vorige maand gingen wij met onze vriendenclub een weekend naar Amsterdam om daar te genieten van al het moois dat deze mooie stad te bieden heeft. Omdat ik in de organisatie zat van dit weekend, ben ik maar eens even gaan kijken wat wij tijdens dit weekend allemaal zouden kunnen gaan doen. Ik wilde graag naar een goede coffeeshop in Amsterdam en vandaar dat ik maar eens even op onderzoek uitgegaan ben om te achterhalen waar ik moest zijn wanneer ik mijn vrienden graag wilde meenemen naar een goede coffeeshop in Amsterdam. Wij zijn wel wat gewend op het gebied van wiet roken en vandaar dat wij niet bij een simpele coffeeshop naar binnen wilden lopen. Wij wilden echt een goede coffeeshop in Amsterdam vinden waar ze ons aan allerlei soorten wiet zouden kunnen helpen. Omdat een van onze vrienden astma heeft, mag hij niet roken en vandaar dat ik graag een goede coffeeshop in Amsterdam wilde vinden waar ze ook goede spacecake verkochten. Dan kon deze vriend dit namelijk gaan eten terwijl wij ons tegoed zouden doen aan de joints die wij daar zouden gaan bestellen. Toen ik even op het internet op zoek ging naar een coffeeshop die aan mijn eisen voldeed, kwam ik er al snel achter dat het niet eenvoudig is om een goede coffeeshop in Amsterdam te vinden. Iedereen zegt namelijk dat hij een goede coffeeshop in Amsterdam is, maar dat hoeft in de praktijk helemaal niet altijd waar te zijn. Vandaar dat ik maar eens even bij mijn kennissen ben gaan vragen wat zij een goede coffeeshop in Amsterdam vonden. Allemaal kwamen ze met hetzelfde antwoord: dat was coffeeshop Mediterranee in de Spuistraat. Deze winkel werd door iedereen zeer positief beschreven en dat was voor mij genoeg reden om hier met mijn vrienden naartoe te gaan. Inmiddels hebben wij ons weekend achter de rug en ik kan u zeggen dat het voor ons een enorm succes was. De coffeeshop is ons heel goed bevallen.

Wij vinden dit een goede coffeeshop in Amsterdam

Toen wij eenmaal met de trein op het station aangekomen waren, wilden wij graag zo snel mogelijk naar de goede coffeeshop in Amsterdam die ik gevonden had. Dat was heel eenvoudig want de goede coffeeshop in Amsterdam die ik gevonden had, bevond zich in de Spuistraat en die straat ligt heel dichtbij het station. Binnen een paar minuten stonden wij daarom in de coffeeshop en weer een paar minuten later, konden wij een bestelling plaatsen. Wij hebben gevraagd welke wiet wij het beste konden gaan gebruiken en wij kregen daar heel goed advies over. Aangezien wij ervaren gebruikers zijn, konden wij wel een zwaardere variant aan en deze hebben we dan ook besteld. De mensen in deze coffeeshop waren heel vriendelijk en ze hebben ons heel goede informatie gegeven over de wiet die zij verkochten. Mocht u daarom ook een goede coffeeshop in Amsterdam zoeken, dan raden wij u CoffeeshopMediterranee.nl van harte aan. Hier vindt u namelijk alles om even lekker de boel de boel te kunnen laten.

Dit is een heel goede coffeeshop!

Wij hebben ons heel goed vermaakt in de coffeeshop in de Spuistraat en wij komen hier een volgende keer ook zeer zeker nog weer een keer terug. Hier vonden wij:

  • heel vriendelijk personeel dat ons goed hielp
  • heel goede wiet en spacecake
  • een pooltafel waarop wij heerlijk gebiljart hebben

Mocht u een keer naar Amsterdam gaan, kom dan een keer naar deze coffeeshop. Hier vindt u alles wat u nodig heeft om een goede middag te beleven.