Is een schilderij kopen in Amsterdam ook jouw favoriete hobby?

Is een schilderij kopen in Amsterdam ook jouw favoriete hobby?Wil je een schilderij kopen in Amsterdam? Dan heb ik zeker nog een goede tip voor je. Ik ben zelf een enorme kunstliefhebber en ik ben dan ook altijd op zoek naar mooie werken. Gelukkig zijn er veel goede creatievelingen in onze hoofdstad te vinden waardoor je altijd wel iets kunt vinden dat helemaal jouw smaak is. Ik vind het heerlijk om te netwerken, om door de stad te lopen en weer nieuwe kunstenaars te ontdekken. Zo kom ik altijd weer met nieuwe stijlen, schilders en kunstwerken in aanraking en dat is voor mij echt genieten. Hoe leuk is het om weer een nieuwe ontdekking te doen zodat je wellicht een nieuw schilderij vindt voor aan je eigen muur of wat je cadeau kunt geven aan een ander? Een schilderij kopen in Amsterdam is voor mij dus echt een dierbare hobby en ik deel mijn ervaringen en kennis dan ook graag met anderen. Zo wilde ik onlangs een schilderij kopen in Amsterdam dat weer een beetje anders zou zijn dan andere werken die ik in mijn huis heb hangen. Dus ik ben op zoek gegaan naar een kunstenaar die ik nog niet kende, en op een gegeven moment hoorde ik van meerdere mensen de naam Vincent van Oss als tip voorbij komen.

Schilderij kopen in Amsterdam? Ga voor Vincent van Oss

Toen ik weer de naam Vincent van Oss hoorde als tip, besloot ik om naar de site vincentvanoss.nl te gaan voor een eerste kennismaking. En ik moet zeggen dat ik gelijk enthousiast was over wat ik zag. Ik moet zeggen dat zijn werk echt anders is dan andere kunst die ik thuis heb hangen en dat was juist waar ik naar op zoek was. Een schilderij kopen in Amsterdam vind ik extra leuk als het origineel is, als het van een kunstenaar af komt die niet standaard is, die zijn eigen weg volgt en die niet in veel huiskamers al te vinden is. Daarom ben ik zo blij dat ik Vincent van Oss heb ontdekt, want hij heeft prachtige werken te bieden die ook nog eens heel origineel zijn. Hij staat bekend om zijn organische abstracte stijl die ook wel actionpainting wordt genoemd. Hij gebruikt veel de combinatie van acrylverf en inkt, soms met potlood. Ik vind het echt prachtig. Dus wil je een schilderij kopen in Amsterdam? Dan is het zeker de moeite waard om even de website van Vincent van Oss te bezoeken.

Kunst maakt een ruimte bijzonder

Een schilderij kopen in Amsterdam is altijd leuk, maar ik vond het wel belangrijk om deze kunstwerken eerst in het echt te bekijken. Dat is heel makkelijk, want je kunt gewoon een afspraak maken om de kunstwerken van Van Oss te bekijken. Ik vond het prachtig om ze in het echt te zien, als je interesse hebt in kunst is dit zeker een goede tip. Ga eerst naar de site van Van Oss, dan zie je wat deze kunstenaar nog meer voor moois te bieden heeft:

  • Workshops
  • Cursussen
  • Portfolio

Het portfolio geeft al een mooi beeld van wat hij allemaal kan. Dus wil je een schilderij kopen in Amsterdam, dan zou ik zeker naar de site gaan om ten eerste het portfolio te bekijken en mocht het je bevallen, maak dan een afspraak om de kunst in het echt te kunnen bewonderen. Kunst kan zo veel moois doen in een woonkamer, slaapkamer, winkel of kantoor. Daarom is het altijd een goed idee om mooie kunst te verzamelen en de werken van Van Oss zijn daar een prachtig voorbeeld van.