Jij wilt toch ook een Dopper bedrukken?

Bij greengiving kun je een Dopper bedrukken! Hoe gaaf is dit? Het kan via de volgende website: greengiving. Voor degene die niet weet wat een Dopper is: je hebt ze vast wel eens gezien. Een drinkfles (bidon) van plastic of tegenwoordig zelfs van roestvrijstaal. De Dopper staat bekend om haar kopje, die verwerkt zit in de beker. In de Dopper zitten twee draaischarnieren. De bovenste draaischarnier is natuurlijk de dop, net zoals bij een fles frisdrank. Echt heeft is de dop van de Dopper een stuk groter en platter. Zodoende kan de Dopper op de onderkant staan, maar ook op de bovenkant: de dop. De tweede draaischarnier bevindt zich zo’n zes centimeter onder de dop. Op deze plek kun je de fles dus ook open draaien. Als je dit doet en de dop erop laat, dan heb je een bekertje! Let wel op dat je fles niet verder vult dan tot aan de onderste draaischarnier. De Doppers zijn razend populair en we zien ze tegenwoordig dan ook overal. Niet alleen bij studenten, maar ook bij bedrijven op het bureau. In dit artikel zal ik meer vertellen over waar je een Dopper kunt bedrukken en hoe dit dan precies gaat.

Dopper bedrukken bij greengiving

greengiving is een webshop welke ‘groene’ producten verkoopt. Hierbij moet je denken aan producten die niet zijn schadelijk zijn voor het milieu en waar dus de sticker ‘ecologisch verantwoord’ opgeplakt zou kunnen worden. Zo ook de Dopper! Nu vraag je je natuurlijk af: waarom is deze dan zo groen? Om twee redenen. Allereerst wil de Dopper een statement maken. Door deze herbruikbare fles te gebruiken, voorkom je dat veel plastic flesjes geconsumeerd worden. Daarnaast gaat een deel van de opbrengsten van de Doppers naar een goed doel. Namelijk naar een drinkwaterproject in Nepal. Als je nog niet overtuigd was, dan gebeurt dit nu waarschijnlijk wel. Je kunt namelijk de Dopper bedrukken bij greengiving. Super gaaf voor het personeel binnen je bedrijf natuurlijk. Veel organisaties zijn je al voor gegaan. Zij kozen ervoor om het logo van de organisatie op de Dopper te laten zetten. Je personeel is op deze manier goed herkenbaar en je bedrijf doet naamsbekendheid op. Een Dopper bedrukken kan al vanaf dertig stuks. Doordat het om grote aantallen gaat, kan de prijs laag gehouden worden. Daar streven ze ook naar bij greengiving

Bestellen

Als je een Dopper laat bedrukken bij greengiving dan moet je natuurlijk eerst een leuke kleur uitkiezen. Doppers zijn er daadwerkelijk in allerlei kleuren. Blauw, oranje, roze, groen, geel, rood, noem maar op. De meeste Doppers hebben een inhoud van 450 milliliter. Echter zijn er ook Doppers op de markt met ongeveer 860 milliliter inhoud. Een Dopper bedrukken bij greengiving is erg gemakkelijk. Jij bepaalt de kleur en het aantal. De rest laat je aan greengiving over. Zelf heb ik een Dopper laten bedrukken voor al mijn personeelsleden, dit zijn er 35. Iedereen was blij met het bruikbare, groene product. Ik heb voor jullie op een rijtje gezet wat de voordelen zijn van een Dopper bedrukken bij greengiving:

  • Gratis digitale drukproef
  • Vrijblijvende offerte
  • Duurzaam en groen
  • Je kunt achteraf betalen