Kom naar onze duikschool

Heb je een vakantie geboekt naar een prachtige tropische bestemming met mooie witte stranden en een azuurblauwe zee? Wil je nu wel eens een kijkje nemen onder water? Dan is er één probleem, zonder duikbrevet kan je niet gaan duiken. Als je het belangrijk vindt dat het op een snelle, vertrouwde en veilige manier gebeurt, volg dan een duikcursus bij duikschool Purmerend. Of ben je op zoek naar een interessante, spannende nieuwe hobby? Dan is duikschool Purmerend wel wat voor je. Duiken is spannend, veilig en simpel. Duiken is makkelijk omdat wij zorgen voor de juiste materialen en begeleiding. Zo voel jij je zeker en ga je ontspannen het water in.

Lessen van duikschool Purmerend

Als je niet bang bent voor water en een gezond lichaam hebt, dan kan je bij onze duikschool lessen volgen. We bereiden je voor met de juiste materialen zodat je zonder angst het water in durft te gaan. We zorgen voor de beste voorbereiding zodat je wat kan zien van het leven onder water op je vakantie bestemming. Duiken is naar onze mening dan ook niet moeilijk. Het leren duiken bestaat uit drie onderdelen. De cursus bestaat uit een theorie deel, een zwembad deel en een buitenwater-deel. Onze enthousiaste, gespecialiseerde instructeurs helpen je met elk onderdeel van deze cursus. Ook als je meer begeleiding nodig hebt is dit mogelijk. Het is onze missie om je te laten slagen en we doen hier dan ook keihard ons best voor. Duiken is niet gevaarlijk als je maar weet wat je doet. Daarom is het nodig dat je voordat je op je tropische bestemming gaat duiken eerst een opleiding volgt. Misschien heb je in het verleden ooit een vervelende ervaring gehad onder water. Deze ervaring houd je nu tegen om het nog een keer te proberen. Dat is zonde, onze gespecialiseerde instructeurs helpen je graag om er een succeservaring van te maken. Bij onze duikschool staat veiligheid en plezier centraal. We helpen je dan ook om van het duiken een positieve ervaring te maken.

Leren duiken 

Voordat je een cursus bij onze duikschool volgt is het nodig dat je een zwemdiploma in je bezit hebt. Daarnaast kan iedereen vanaf 10 jaar met een gezond lichaam bij ons duiklessen volgen. Vind je het spannend of heb je vervelende ervaringen geef dit ons dan aan. Wij helpen je graag met het duiken zodat het een fijne ervaring wordt en je plezier krijgt in het duiken. Plezier en veiligheid vinden we belangrijk en daar helpen je dan ook graag mee.  Wij helpen je graag met:

  • Het behalen van het theorie onderdeel van de duikcursus.
  • Het duiken in het zwembad, onze specialisten zorgen ervoor dat je dit stap voor stap gaat leren.  
  • Het duiken in het buitenwater is een laatste onderdeel van de cursus en hier ga je ander water leren duiken.
  • Wij zorgen ervoor dat je veilig leert duiken  

We helpen je met het overwinnen van je angsten als je een vervelende ervaring hebt met duiken. Duikschool Purmerend is de plek waar je leert duiken voor je vakantie of als je een leuke hobby zoekt. Veiligheid en plezier staat centraal. De specialisten helpen je graag om met een gerust hard onder water te gaan. Je leert hier veilig en verantwoord duiken. Twijfel je toch nog of duiken echt iets is voor je? Dat is geen enkel probleem. Elke woensdag avond organiseren we een introduik. Hier word je door een ervaren instructeur begeleid bij het duiken in het zwembad, dan kan je op je gemak ervaren of duiken echt bij je past. Wil je meer weten, ga dan naar duikcentrum-purmerend.