Mijn WordPress website omzetten naar een Magento webshop

Een paar jaar geleden ben ik een webshop begonnen. Ik werkte destijds parttime bij een baas en kon daar niet meer uren werken. Ik wilde graag 40 uur in de week werken en had dit aangegeven bij mijn baas, maar helaas was dit niet mogelijk. Destijds was mijn baas blij met mijn werk en had mij graag meer uren gegeven, maar er was niet genoeg budget voor. Ik zocht daarna naar een extra baan, maar dit was erg lastig te combineren met de uren die ik al werkte. Ik had extra inkomsten nodig en daarom besloot ik om een webshop te beginnen. Ik had mij van te voren ingelezen en het starten was niet moeilijk. Ik had al snel een webshop opgezet met WordPress en kon beginnen met verkopen. Ik had destijds voor WordPress gekozen, omdat ik hiermee zelf gemakkelijk een website kon maken. Het onderhoud vond ik niet moeilijk en in mijn vrije tijd leerde ik de website beheren. Ik vond het hebben van een eigen webshop erg leuk en bijna elke maand zag ik niet klanten spullen kopen. De webshop groeide snel en de eerste twee jaar was dit goed te combineren met mijn werk. Na het tweede jaar kon ik het werk niet meer combineren en besloot ik mij volledig op mijn bedrijf te richten. Deze keuze pakte goed uit en het bedrijf groeide erg snel. Door de groei kreeg ik veel meer bezoekers op de website en moest ik veel automatiseren, ik merkte dat dit niet goed lukte met WordPress. Ik had gelezen dat een Magento webshop een betere keuze is als de webshop groter wordt, omdat je met WordPress minder opties hebt. Dit merkte ik zelf ook en daarom wilde ik meer weten over het hebben van een Magento webshop. Mijn oude website omzetten naar een Magento webshop kon een goede optie zijn, maar dan wilde ik eerst de voor- en nadelen weten.   

Een Magento webshop laten maken door Creative ICT

Online las ik diverse artikelen over de voordelen van een Magento webshop. Ik las dat veel mensen dezelfde problemen hadden met een WordPress webshop als ik had en veel van hun waren erg blij met Magento. Ik vond een aantal bedrijven die mij meer konden vertellen over een Magento webshop en deze bedrijven konden ook een webshop voor mijn bouwen. Met een aantal van deze bedrijven had ik een gesprek. Ik besprak wat zij voor mij konden doen en de kosten van het bouwen van een webshop. Ik vond het gesprek bij Creative ICT het beste en het prettigste. Via hun website https://www.creativeict.nl/magento-webshop/ had ik een adviesgesprek aangevraagd. Dit bedrijf heeft veel ervaring met het bouwen van webshops met verschillende platvormen. Ze konden voor mij een Magento webshop bouwen voor een aantrekkelijke prijs. Daarnaast konden ze ook helpen met het onderhoud en helpen met een marketingstrategie. Het beeld dat Creative ICT voor mij schetste kwam precies overeen met wat ik in gedachten had en ik besloot om met dit bedrijf samen te werken.

Een mooie en goedwerkende website

Twee maanden geleden was de Magento webshop klaar en kon hij gelanceerd worden. Ik ben erg blij met het resultaat, want het is een mooie en goedwerkende website. Ik heb veel meer mogelijkheden met Magento, waardoor mijn processen veel sneller lopen. Ik kan mij hierdoor meer richten op mijn bedrijf. Voor het maken van een Magento webshop kan ik Creative ICT aanraden.

  • Veel ervaring met websites maken
  • Een voordelige prijs
  • Hulp met een marketingstrategie
  • Een goedwerkende en mooie website