Mooie doosjes op maat voor een kleine webshop

De eigenaar van een kleine webshop heeft vaak al flink wat zorgen aan zijn of haar kop. Ook ik. Ik verkoop namelijk zelfgemaakte gelukbrengers voor niet al te veel geld. Ik houd ervan om mensen blij te maken. Ik doe het graag en zo kan ik mijn hobby ook blijven uitvoeren. Eerder hield ik ontzettend veel over en dat is eigenlijk zonde. Ik geef ze soms ook weg als een verjaardagscadeautje. En toch hield ik er nog veel te veel van over. Mijn beste vriendin kwam toen op het idee om een webshop te starten en het gaat heel goed. De ene periode heb ik meer te doen dan de andere periode. Maar waar het mij om gaat: ik kan doen wat ik leuk vind én ik maak andere mensen blij. Eigenlijk een hele goede win-win situatie dus. Toch is het hebben en het runnen van een webshop niet altijd even makkelijk. Dit komt onder andere doordat er diverse verzendingen zijn waarvoor je natuurlijk ook verpakkingen moet hebben. De meeste doosjes zijn niet op maat gemaakt, terwijl ik doosjes op maat toch wel heel erg handig vind. Tegenwoordig speelt het milieu ook een grote rol bij mij thuis. Iets waar ik ook met het runnen van mijn webshop rekening mee wil houden. Als je aan milieu denkt, dan denk je ook aan doosjes op maat. Want doosjes op maat betekent namelijk dat je zo min mogelijk ruimte verspilt. Ik heb wel eens een bestelling gekregen waarvan de doos maar een derde was gevuld met de bestelling zelf. Ontzettend zonde, want het kan dus veel effectiever. En meer dan effectief zelfs. Met doosjes op maat maak je hiermee een goed begin. Zo zorg je er namelijk voor dat je jouw bestellingen wel op een veilige manier kunt verpakken en versturen. Tegelijkertijd denk je ook om het milieu en is er nauwelijks sprake van verspilde ruimte. Dozenlatenmaken maakt namelijk gebruik van gerecycled papier. Iets wat ik ontzettend aanmoedig!

Doosjes op maat laten maken

Tegenwoordig kun je bijna alles online regelen. Ook doosjes op maat kun je eenvoudig online regelen. Op https://www.dozenlatenmaken.nl/doosjes-op-maat-laten-maken/ heb ik mijn bestelling geplaatst. Het is fijn om te merken dat er verschillende formaten mogelijk zijn. Dozenlatenmaken biedt tevens de mogelijkheid aan om te kiezen uit verschillende doosjes op maat:

  • Wikkeldoos;
  • Vouwdoos;
  • Postdoos;
  • Bedrukte doos.

Zelf heb ik gekozen voor postdozen en bedrukte dozen. Postdozen gebruik ik vooral als er geen adressen worden opgegeven waar het cadeau rechtstreeks naartoe moet. Bedrukte dozen gebruik ik als cadeauverpakking of wanneer ik een bestelling krijg van een bedrijf dat meerdere bestellingen tegelijk wil plaatsen.

Een goed gevoel

Het is prettig om te ervaren dat ik met doosjes op maat een goed gevoel heb gekregen. Ik zorg dat er zo min mogelijk verspilling ontstaat. Tegelijkertijd weet ik dat ik mijn gemaakte geluksbrengers op een stevige manier kan verpakken en versturen. Mocht je geïnteresseerd zijn, kijk dan zeker op de website (https://www.dozenlatenmaken.nl/doosjes-op-maat-laten-maken/). Daar vind je echt heel veel informatie en ik weet zeker dat jij ook overtuigd zult zijn van het feit dat doosjes op maat veel beter werken. Ik heb mijn bestelling trouwens erg snel in huis gekregen. De levertijd is tussen 10 en 15 werkdagen. Misschien had ik geluk omdat ik geluksbrengers creëer, maar mijn bestelling kwam op de achtste werkdag binnen. Ik raad alle ondernemers mét een webshop zulke mooie doosjes op maat aan. Het is goed voor het milieu, je krijgt geen verspild gevoel en je weet dat jouw producten goed verpakt zullen worden.