Nieuwe iPhone 7 hoesje

Ik gebruik nog mijn iPhone 7 en ik ben blij met mijn telefoon. Ik weet dat de telefoon ouder is en daardoor ook trager is, maar de telefoon werkt nog goed. Hiervoor had ik geen Apple telefoon, maar ik ben blij dat ik er eentje gekocht heb. Ik vind de telefoon erg gemakkelijk om te gebruiken en er zijn veel applicaties beschikbaar. Ik zou graag een nieuwe telefoon kopen, maar ik vind nieuwe telefoons erg duur. De nieuwste Apple telefoons kosten meer dan 1000 euro en dat vind ik erg veel geld. Ik verwacht dat ik deze telefoon nog minimaal 6 maanden gebruik en dan koop ik een andere telefoon. Ik denk dat ik mijn volgende telefoon tweedehands koop, want dan zijn de telefoons veel goedkoper. Ik had gezien dat je een telefoon die een half jaar oud is veel goedkoper kan kopen. De telefoon die ik nu heb is al een paar jaar oud, dat een telefoon al gebruikt is zal ik niet merken. Wanneer ik een nieuwe telefoon koop, dan zal ik proberen om deze telefoon te verkopen. Apple telefoons zijn erg populair, ook de oudere modellen, waarschijnlijk kan ik deze telefoon verkopen voor bijna 200 euro. Wat ik nog wel vervang is mijn iPhone 7 hoesje, een week geleden heb ik een nieuwe gekocht. Het oude iPhone 7 hoesje was versleten en ik wilde graag een nieuwe kopen. Het iPhone 7 hoesje dat ik had was gemaakt van imitatieleer. Doordat het van imitatieleer was gemaakt, leek het hoesje erg stevig, maar na veelvuldig gebruik begon het hoesje te rafelen. Het hoesje had ik bijna een jaar geleden gekocht en was niet duur, hierdoor kon ik weten dat het geen echt leer was.

Op iphonehoesjes.nl een nieuw iPhone 7 hoesje gekocht

Dit keer wilde ik een ander goedkoop iPhone 7 hoesje kopen, maar niet van imitatieleer. Ik wilde graag een hoesje kopen gemaakt van een ander soort materiaal. Ik had niet verwacht dat het oude iPhone 7 hoesje zo snel stuk ging, maar vond het leuk om het uiterlijk van mijn telefoon te veranderen. Ik had eerst in de stad een aantal winkels bezocht, maar vond daar geen leuke hoesjes. Ik besloot om online te zoeken. Online kan je in veel verschillende webwinkels iPhone 7 hoesjes kopen. Er zijn nog veel webwinkels die ze op voorraad hebben liggen. Vaak zijn de hoesjes afgeprijsd, omdat de webwinkels weten dat steeds minder mensen de hoesjes kopen. Ik vond mijn nieuwe op iphonehoesjes. Op deze website waren er nog veel verschillende hoesjes te koop en voor een voordelige prijs. Er waren hardcase, softcase, leren hoesjes en bumpers te koop. Ik wilde graag een softcase kopen, want die zijn vaak goedkoop, maar toch van een goede kwaliteit.  Ik zag een aantal hoesjes die ik leuk vond, maar eentje greep direct mijn aandacht. Degene die ik gekocht had is van siliconen gemaakt en heeft een leuk patroon op de achterkant.

Een kleurrijke en vrolijk hoesje

De volgende dag krijg ik mijn nieuwe iPhone 7 hoesje binnen. Ik wilde hem meteen uitproberen, om te zien of het hoesje goed zo passen. Het hoesje past perfect om mijn telefoon en ziet er erg leuk uit. Mijn oude hoesje heb ik weggegooid, want die ga ik niet meer gebruiken. Ik verwacht dat ik dit hoesje kan gebruiken tot ik een nieuwe telefoon koop. Ik kocht mijn iPhone 7 hoesje op iphonehoesjes.nl:

  • Ze hebben een groot aanbod aan verschillende hoesjes
  • Ze verkopen hardcase, softcase, leren hoesjes en bumpers
  • Ik heb mijn hoesje erg goedkoop kunnen kopen en het hoesje past perfect