Op zoek naar makelaardij in Venlo

Op zoek naar makelaardij in VenloEen half jaar geleden wilden mijn vriend en ik graag verhuizen naar Venlo. Ik kon starten bij een nieuwe baan in Düsseldorf in Duitsland, maar we wilden graag in Nederland blijven wonen. In Duitsland vond ik de baan waar ik lang naar op zoek was en ik was blij dat ik het eindelijk gevonden heb. Ik wilde graag een baan met meer uitdaging en verantwoordelijkheid, maar kon die baan niet vinden in mijn vakgebied in Nederland. Het was een lastige keuze om een baan in Duitsland aan te nemen, want het is een andere cultuur, maar mijn vriend en ik vonden dat ik het moest doen. We bekeken eerst de optie om in Duitsland te gaan wonen, maar dan zijn er veel dingen die veranderen, zoals bijvoorbeeld belastingen. We vonden het een beter idee om in Nederland te blijven wonen en bij het bedrijf gaven ze aan dat ze wilden helpen met mijn aangifte. We wilden graag in Venlo wonen, omdat ik dan gemakkelijk met de auto naar mijn werk kan gaan. Wij komen allebei echter uit het noorden van het land en hadden Venlo enkel een paar keer bezocht. We wisten niet hoe de huizenmarkt in Venlo werkte en waar we het beste konden wonen. Het leek ons verstandig om op zoek te gaan naar makelaardij in Venlo. Een makelaardij in Venlo heeft ervaring met de markt in de stad en weet wat de huizenprijzen zijn. We hoopten dat een makelaardij in Venlo ons ook kon helpen om een geschikt huis in een leuke buurt te vinden, want wij wisten niet wat de leuke buurten zijn om in te wonen.   

Een huis kopen via Boonen Makelaardij in Venlo

Mijn vriend en ik zochten online naar makelaardij in Venlo en vonden diverse makelaars in de regio. We namen contact op met drie makelaars en vroegen een gesprek aan. In het weekend gingen we langs bij deze makelaars en vertelden over onze situaties. Wij wilden graag weten wat deze makelaars voor ons konden doen en welke tarieven ze rekenden. Mijn vriend en ik vonden allebei het gesprek bij Boonen Makelaardij in Venlo het prettigste, we hadden deze makelaar gevonden via hun website boonenmakelaardij.nl. We hadden allebei het idee dat de makelaar van dit bedrijf erg betrokken was bij onze situatie en ons het beste kon helpen. Bovendien was het tarief voor ons het voordeligste bij Boonen Makelaardij in Venlo. In een vervolg gesprek gaven we aan wat ons budget was en wat onze wensen waren. We wilden graag in een leuke, maar rustige buurt wonen en een huis met drie slaapkamers en een tuin. Als ik gemakkelijk de snelweg kon bereiken dan zou dat fijn zijn. De makelaar had al snel een aantal huizen gevonden en een paar weken later bezochten we deze huizen. Een van deze huizen vonden we erg leuk, maar we wilden graag nog meer huizen bezoeken. Een paar weken later bezochten we een paar nieuwe huizen en we besloten om een van deze huizen te kopen.

Blij met ons nieuwe huis

Vorige maand zijn we in ons nieuwe huis gaan wonen en we zijn erg blij met de koop. We hebben via Boonen Makelaardij in Venlo het huis kunnen kopen voor een goed bedrag. Het huis staat in een erg leuke buurt en voldoet aan al onze wensen. Bonnen Makelaardij in Venlo was een goede keuze.

  • Het tarief bij deze makelaar was het voordeligste
  • De makelaar had snel een aantal geschikte huizen gevonden
  • Via deze makelaar konden we het huis voor een goed bedrag kopen