Plafondlampen voor in iedere ruimte

De aanschaf van plafondlampen is niet het eerst waar je aan denkt, als je denkt aan koken. Toch is wel gebleken dat de aanschaf van plafondlampen niet over één nacht ijs gaat. Voordat je plafondlampen aanschaft, is het belangrijk om basiskennis te hebben over plafondlampen. Als huismoeder ben ik veel in de keuken te vinden. Kokkerellen is een grote hobby van mij. Mijn kinderen eten mijn maaksels meestal met liefde op. In ons vorige huis was ons keukenblok slechts klein. In het huis waarin ik opgegroeid ben, hadden we een grote eetkeuken. In het weekend was het extra gezellig wanneer iedereen thuis was. We maakten samen vaak cakes of decoratieve taarten. Het ging overigens meer om de gezelligheid dan om het maken van iets lekkers. Een grote eetkeuken heb ik erg gemist. Ons vorige huis was slechts klein, maar ons huidige huis heeft een prachtige eetkeuken. Bij de bezichtiging was ik direct enthousiast over deze ruimte. Terwijl je aan het koken bent kun je direct uit het raam kijken. Het uitzicht wat je vervolgens ziet is adembenemend. Aan deze eetkeuken was alleen al jaren niks gedaan. We besloten deze in z’n geheel te gaan strippen en compleet nieuw te maken. Ik wist precies wat ik wilde en in welke stijl. Het moest goed passen bij de rest van het huis. Tegelijkertijd moest mijn liefde voor koken goed zichtbaar worden. Voor de huiskamer hadden we ook een nieuwe plafondlamp nodig, dus we gingen op zoek naar plafondlampen. Na een korte online zoektocht, kwam ik op de website van Directlampen.nl. Het ruime assortiment plafondlampen, sprak ons direct aan.

Een bezoekje aan de showroom en bekijk de plafondlampen

Tot onze verrassing zagen we dat de showroom zich in Veenendaal bevindt. Dit is vanaf ons huis niet lang rijden, dus we besloten even een kijkje te wagen. In de showroom keken we onze ogen uit. Prachtige plafondlampen zagen we tussen de rest van het assortiment. We werden vriendelijk geholpen door een medewerker. Ik zei dat we voor de keuken en huiskamer op zoek waren naar bijzondere plafondlampen. De medewerker kon ons vertellen dat de ruimte waarin de plafondlampen bevestigd zouden worden, belangrijk was voor het type lamp waar we voor zouden kiezen. Nog een aantal handige adviezen kregen we mee. We lieten alles even op ons inwerken, tot ik een prachtige lamp zag in de showroom. Een ‘chromen plafondlamp bestek mes en vork’ heette deze. Nog nooit eerder had ik zo’n bijzondere lamp gezien. Deze was bij uitstek geschikt voor onze eetkeuken. De prijs viel ons beiden mee. We besloten alles even op ons in de laten werken. Enkele dagen later keken we opnieuw op de website van Directlampen.nl. We zouden nu een definitieve keus gaan maken met betrekking tot de aanschaf van nieuwe plafondlampen. Plafondlampen zijn overigens niet de enige lampen die dit bedrijf in hun assortiment heeft. Uit het volgende type verlichting kun je kiezen:

 • Wandlampen
 • Hanglampen
 • Vloerlampen
 • Tafellampen
 • Spots
 • Kinderlampen
 • Lampenkappen
 • Booglampen
 • LED lampen
 • Bureaulampen
 • Buitenlampen
 • Schemerlampen
 • Plafondlampen

Wij waren alleen op zoek naar geschikte plafondlampen, maar we keken ons ogen uit op de website. De keus is enorm bij Directlampen.nl. Om te zien wat klanten voor ons voor ervaringen hebben met dit bedrijf, besloten we bij de reviews te kijken. De reviews zijn lovend en zelfs vrijwel nergens worden verbeterpunten genoemd. Dit bevestigde nogmaals de indruk die we zelf al hadden opgedaan op de website en het contact in de showroom van dit bedrijf.

Op de homepage van dit bedrijf, konden we al het volgende vinden:

 • Gratis verzending
 • Gratis retour zenden
 • 2 jaar garantie
 • Achteraf betalen

In onze zoektocht naar geschikte plafondlampen, waren we al gestuit op een bijzonder fraaie plafondlamp voor in de keuken. Voor in de huiskamer besloten we het eenvoudig te houden, maar wel sfeervol. Een mooie plafondlamp ‘kijk omhoog’ vonden we direct geschikt. Qua hoeveelheid licht en de ruimte waarin deze geplaatst zou gaan worden, zou het perfect passen.

Diverse betaalopties zijn er mogelijk

We hebben betaald via een factuur achteraf. Maar het is ook mogelijk om te betalen via PayPal of iDeal. Alle transacties worden afgehandeld door Buckaroo. Doordat wij kozen voor achteraf betalen, kregen wij een paar dagen later pas de factuur. Onze bestelling hadden we al de volgende dag in huis. Op de website staat dat bestellingen die op werkdagen vóór 16:30 uur zijn doorgevoerd, direct verzonden worden. Mooi op tijd stond de volgende dag de auto van PostNL voor de deur, om ons pakketje af te leveren. Als de lampen ons niet zouden bevallen, dan zouden we ze binnen 14 dagen terug kunnen sturen. Zonder betaling van de factuur. Deze komt namelijk te vervallen bij retour zenden. Veel complimenten hebben we al gekregen over onze mooie plafondlampen. Vooral die in de keuken maakt grote indruk. Iedereen vraagt ons waar we deze plafondlampen hebben gekocht. Ik verwijs ze vervolgens naar Directlampen.nl. Om op de hoogte te blijven van de nieuwste aanbiedingen, is het handig om je in te schrijven voor de nieuwsbrief. De aanbiedingen moet je snel bij zijn, want de voorraad hiervan is beperkt. Al met al zijn wij in ieder geval erg tevreden over onze aankoop, en hoeven wij niet te twijfelen waar we in het vervolg onze lampen blijven kopen.