Trouwringen in Deventer koopt u bij Juwelier De Tijd

Een bijzonder moment naast je bruiloft is het uitzoeken van trouwringen in Deventer. U moet ringen hebben die bij u passen, die geheel aan uw wensen voldoen en die uw leven langer comfortabel zitten. Voor trouwringen in Deventer gaat u naar Juwelier De Tijd, uw specialist op het gebied van trouwringen in Deventer. Door met u in gesprek te gaan over uw wensen, kunnen wij er voor zorgen dat u de juiste keuze maakt en er heel uw leven plezier van heeft. Bij ons kunt u terecht voor:

  • Gouden trouwringen
  • Geel gouden trouwringen
  • Witgouden trouwringen
  • Rood gouden trouwringen
  • Platina trouwringen

Naast bovengenoemde trouwringen, bestaat ons scala trouwringen in Deventer uit nog veel meer soorten. Daarom is het altijd goed om een keer langs te komen in onze winkel.

Veel soorten trouwringen in Deventer

De trouwringen in Deventer komen in verschillende materialen en merken. Zo kunnen wij voor iedereen een passende trouwring aanbieden, waar u uw hele leven lang plezier van zult hebben. Naast bovengenoemde soorten hebben wij bijvoorbeeld ook de solitaire diamantringen. Deze trouwringen in Deventer zijn de traditionele ringen waarmee Amerikanen hun huwelijksaanzoek doen. Echter heeft deze ring aan populariteit gewonnen in Nederland en zijn deze trouwringen in Deventer te koop. Onze trouwringen met diamanten zijn van de hoogste kwaliteit. Dit komt doordat wij onze trouwringen in Deventer beoordelen op de vier c’s:

  • Carat
  • Colour
  • Clarity
  • Cut

Carat staat hier voor het gewicht van de diamant. Deze moet een karaat zijn, oftewel 0,2 gram. De kleur van de diamanten lijkt wit, maar bij nader onderzoek bevat een diamant altijd een kleur. Bij Clarity kijken wij vooral naar hoeveel sporen er achtergelaten zijn door pure koolstof. Hoe kleiner deze waarde, hoe beter. En de Cut is de slijpvorm van de diamant. Een ruwe diamant is mooi, maar door deze te slijpen, komt hij net iets meer tot zijn recht. Door al deze elementen samen te voegen, ontstaat er een prachtige diamant in onze trouwringen in Deventer. Toch liever iets anders dan diamant? Dan zijn de bicolor of tricolor ringen misschien wel iets voor u. Bij bicolor is dit meestal wit- en geelgoud, bij tricolor worden wit- geel- en rood goud gebruikt. Hierdoor passen deze ringen altijd goed bij uw andere sieraden.

Laat u adviseren

Juwelier De Tijd is gespecialiseerd in trouwringen in verschillende merken en materialen. Daarom vindt u bij ons altijd een ring die bij u past, of kunnen wij samen tot een ontwerp komen die geheel naar uw smaak is. Daarom raden wij aan op tijd te beginnen met het uitzoeken van de perfecte ring. In onze trouwringenstudio kunt u rustig rondkijken en advies vragen aan onze medewerkers over de verschillende materialen en alle mogelijkheden. Wij hebben ringen die aan alle eisen voldoen, waarbij u profiteert van gratis graveren, ieder jaar gratis professionele reiniging en controle, levenslange garantie op materiaal en fabricage en gratis verzekerd tegen diefstal of verlies. Wilt u langskomen om onze trouwringen te bekijken? Neem dan vrijblijvend contact met ons op middels de contactgegevens die vermeld staan op juwelierdetijd.nl, zodat wij een afspraak kunnen plannen. Zo weten wij zeker dat wij alle tijd voor u hebben en onze medewerkers u kunnen adviseren en helpen bij uw wensen en eisen. U kunt ook het contactformulier op onze website invullen. Onze medewerkers komen dan zo snel mogelijk bij u terug om de afspraak te bevestigen of samen met u een andere datum in te plannen. U bent natuurlijk van harte welkom om zelf in de winkel rond te kijken en ons aanbod te bekijken. U kunt daarbij ook advies krijgen van onze medewerkers.