Tussen onze bruidsjurken vindt u de ware

Bent u ten huwelijk gevraagd? Of hebt u uw partner gevraagd, we leven immers in moderne tijden. U wilt ondanks de moderniteit vast en zeker in een mooie witte jurk trouwen. Of het nu gebroken wit is of spierwit, bij valkengoed.nl kunt u vast en zeker de ware jurk vinden tussen al onze bruidsjurken. Deze bruidsjurken zijn met zorg uitgezocht, gemaakt door enkel gerenommeerde A-merken en zodoende van ongekende kwaliteit. Op die mooie belangrijke dag moet immers alles goed gaan en moet uw jurk als gegoten zitten. Komt u daarom niet online bruidsjurken kopen maar maak een afspraak zodat we u hier bij Valkengoed in Amersfoort kunnen helpen. Maak er bijvoorbeeld een gezellige dag van en neem uw moeder en/of een of meerdere vriendinnen mee. We verwelkomen jullie allen van harte. De koffie, thee en zelfs een lekker stukje gebak staan dan voor u klaar. Wel is het aan te raden om een afspraak te maken als u onze bruidsjurken wilt uitproberen. Wel zo handig als u van ver komt. En onthoudt goed dat u niet direct een keuze hoeft te maken. Misschien zijn er twee of zelfs meerdere bruidsjurken waaruit u niet kunt kiezen. Maak er een aantal foto’s van en kijk nadien ook nog eens op onze site zodat u het allemaal goed met elkaar kunt vergelijken. Dan kunt u ten slotte een weloverwogen keuze maken. We meten bij uw bezoek alle maten op zodat u na het maken van een keuze enkel nog langs hoeft te komen om uw kledingstuk, nadat het is ingenomen, kunt ophalen tegen de tijd dat uw bruiloft er aan zit te komen. We kunnen het trouwens ook bij u komen bezorgen.

Kom langs en probeer al deze bruidsjurken eens uit

Het is ontzettend leuk om bruidsjurken te testen, zeker in onze gastvrije setting. Daarnaast is het een leuk moment om Amersfoort eens te bekijken. Het is niet voor niets de tweede stad van Utrecht. Naast de diverse bruidsjurken zijn ook mannen van harte welkom. Ze zullen immers een mooi driedelig trouwpak willen kopen en waar kan dat anders dan bij Valkengoed?

  • Naast al deze bruidsjurken wilt u ook de diverse hakschoenen testen,
  • En wat te denken van de lingerie die u hieronder draagt?
  • Ook de diverse accessoires kunnen u op uw huwelijksdag nog meer accentueren.

Qua accessoires kunt u denken aan diverse sieraden zoals armbandjes, kettingen of een tiara. Bij de een staat het beter dan bij de ander. Daar houden wij natuurlijk ook rekening mee en daarom krijgt u van ons altijd eerlijk advies. Soms kan uitbundigheid zijn vruchten afwerpen en soms is soberheid meer dan genoeg. U straalt immers al van uzelf op die mooie dag. Kies online alvast uw favoriete bruidsjurken uit, dan leggen we ze op de pasdag alvast voor u klaar. Klik bijvoorbeeld op één van de diverse handige categorieën zoals “prinses”, “kort”, “slank”, “romantisch” dan wel “modern”. Wij bieden u maar liefst 35 jaar aan ervaring in de verkoop van bruidsjurken aan.

Vergeet niet om ook tussen de vele accessoires te kijken

Langskomen? Dat kan zowel met als zonder afspraak. Toch willen we benadrukken dat wij graag de hele ochtend dan wel middag voor u uittrekken en daarom is het verstandig om van te voren een afspraak in te plannen. Kijk regelmatig op onze sale-pagina en vergeet ons niet te volgen via de sociale media. Daar kunt u niet alleen inspiratie opdoen, u vindt er ook allerlei nieuwtjes zoals de nieuwste kledinglijnen en natuurlijk vindt u er regelmatig scherpe aanbiedingen op misschien wel uw gewenste jurk.