Uitvalscherm in Haastrecht laten plaatsen

Een uitvalscherm is de perfecte oplossing om een teveel aan zonlicht buiten uw woning te houden. Daarom kozen ik en mijn vrouw er onlangs voor een uitvalscherm in Haastrecht laten plaatsen, waar onze vakantiewoning staat. Hier komen we al jaren met veel plezier, vooral in de zomer. Mijn vrouw heeft last gekregen van een oogaandoening afgelopen jaar en kan veel minder goed tegen fel licht. Dat is erg jammer, want ze houdt enorm van de zon en de zomer. Ik vind het dan ook echt vervelend dat juist zij hier last van moet krijgen. Ze wil nog wel graag in de zomermaanden naar ons vakantiehuis, dus hebben we een uitvalscherm in Haastrecht laten plaatsen. Hiervoor hebben we Sungo ingeschakeld, die het uitvalscherm in Haastrecht heeft geplaatst voor ons. Als je ook een uitvalscherm in Haastrecht of in de buurt van Utrecht wilt laten plaatsen kun je eens kijken op de website van Sungo: sungo-zonwering.nl Hier vind je informatie over zonwering en een uitvalscherm in Haastrecht. Een zonnescherm is heel eenvoudig te installeren. Je kunt dit zelf doen, maar ik heb dit door de medewerkers van Sungo laten doen omdat ik al enigszins op leeftijd ben. Ik kan dat andere mensen zeker aanraden. 

Voordelen van een uitvalscherm in Haastrecht

Het voordeel van ons nieuwe uitvalscherm is dat we veel minder direct zonlicht in onze vakantiewoning hebben als we dat niet willen. Een nog groter voordeel is dat we dat ook op elk moment kunnen aanpassen. Zo komt onze dochter regelmatig in ons vakantiehuis met haar vriend. Zij zijn ook gek op de zon, maar hebben niet dezelfde afwijking als mijn vrouw. Zij laten meestal het uitvalscherm in Haastrecht lekker omhoog, zodat ze kunnen genieten van de zon. Dat het elk moment mogelijk is ons uitvalscherm in Haastrecht omhoog of omlaag te doen heeft ons ervan overtuigd dat we hiervoor moesten kiezen. De goede service van Sungo was ook zeer overtuigend. Ik heb contact opgenomen via de website (https://www.sungo-zonwering.nl/zonnescherm-haastrecht/) en ik werd zeer goed geholpen door de medewerkers van Sungo. Zij hebben de zonwering geplaatst en indien nodig komen zij ook langs voor reparaties. Ik heb daardoor geen omkijken meer naar ons uitvalscherm in Haastrecht en mijn vrouw kan gezellig met mij mee naar onze vakantiewoning. Het is voor haar al lastig genoeg dat zij te kampen heeft met haar aandoening. Daarom ben ik blij dat we samen gewoon op vakantie kunnen, of een weekendje weg kunnen naar Haastrecht. Dat allemaal dankzij de goede service van Sungo en ons mooie nieuwe uitvalscherm in Haastrecht. Ik ben blij dat we de beslissing hebben genomen wat geld te investeren in een zonnescherm. Het bleek achteraf ook helemaal niet veel te kosten. Je hoeft het om het geld absoluut niet te laten. Wij leven van een pensioen, en daar konden wij ons uitvalscherm in Haastrecht prima van betalen. 

Andere soorten zonwering

Er zijn naast uitvalschermen ook andere soorten zonwering, die ook door Sungo verzorgd worden. Denk dan bijvoorbeeld aan:

  • Screens
  • Knikarm zonneschermen
  • BuitenjaloezieĆ«n

Daarnaast kun je ook gebruik maken van lamellen, gordijnen of vitrage. Voor mijn vrouw ga ik ook nog vitrage ophangen op de ramen op het zuiden, zodat ze nog minder last heeft van teveel licht. Ik denk dat we op den duur ook nog een extra parasol zullen aanschaffen. Ik wil het liefst dat ze zo lang mogelijk kan genieten van buiten zijn zonder dat ze daar last van krijgt. Zo kunnen we samen nog lang genieten van ons zomerhuis in Nederland.

Lees meer…