Waar kan ik Fischertechnik kopen? 

Fischertechnik is leerzaam constructiespeelgoed. Er zijn verschillende bouwpakketten beschikbaar in verschillende thema’s. Zo zijn er bijvoorbeeld auto’s, robots en achtbanen te bouwen met Fischertechnik. Het is een leuke en leerzame manier voor kinderen om te leren met techniek om te gaan. Ze kunnen zo zelf hun eigen speelgoed bouwen en de kinderen die wat ouder zijn, kunnen zelfs hun eigen robots programmeren op de computer. Een erg leuke en leerzame manier om je kind te stimuleren en kennis te laten maken met techniek.  

Bestel al je bouwpakketten online bij de Fischertechnik Webshop 

Als je dus op zoek bent naar bouwpakketten van Fischertechniek, dan moet je natuurlijk bij de Fischertechnik Webshop zijn. Deze webshop is gespecialiseerd in de verkoop van deze bouwpakketten. Het assortiment is dan ook zeer uitgebreid, dus welk bouwpakket je ook zoekt, je kunt het zeker online in de webshop vinden. Naast de verschillende bouwpakketten, kun je in de Fischertechnik Webshop ook een e-learning-portaal vinden. Op dit portaal kun je verschillende handleidingen en instructievideo’s vinden die bij de verschillende bouwpakketten horen. Je hoeft dan enkel de code te registreren die bij het bouwpakket zit en je kunt daarna meteen aan de slag. Leuk voor als je meer informatie wilt hebben over de verschillende bouwpakketten, of als je hulp nodig hebt bij het bouwen. De verschillende bouwpakketten zijn er namelijk in verschillende uitvoeringen. Je hebt bijvoorbeeld simpele bouwpakketten voor de allerkleinsten, maar ook zeer uitgebreide bouwpakketten met motorisch gestuurde onderdelen. In de Fischertechnik Webshop vind je de volgende soorten bouwpakketten: 

  • 3D printer 
  • Dynamic 
  • Junior 
  • Advanced 
  • Profi 
  • Robotics 
  • Plus 

Naast deze bouwpakketten kun je in de webshop ook terecht voor losse onderdelen. Mocht je bijvoorbeeld een onderdeel uit je bouwpakket missen of kwijt zijn geraakt, kun je deze er dus gewoon los kopen. De losse onderdelen zijn echter ook zeer geschikt voor de creatieve kinderen die liever zelf iets bouwen of hun bouwpakket verder willen uitbreiden met nieuwe onderdelen om zo nog leukere dingen te bouwen. De mogelijkheden zijn eindeloos met Fischertechnik. Alle bouwpakketten zijn ook met elkaar te combineren, dus wanneer je meerdere losstaande bouwpakketten bezit, kun je deze samenvoegen tot iets heel nieuws. Zo kun je dus echt de creativiteit van je kind stimuleren. Naast bouwen, kunnen kinderen met Fischertechnik ook leren om te gaan met programmeren en met elektriciteit. De speciale trainingsmodellen worden namelijk aangedreven middels een adapter. Deze trainingsmodellen zijn vaak zeer uitgebreid en leren je kind hoe bijvoorbeeld een grijparm of een ponsmachine werkt. Met de Robotics bouwdozen kunnen kinderen middels een programma op de computer hun eigen creatie programmeren. Je kind kan bijvoorbeeld zijn eigen flipperkast bouwen, die werkt met pneumatische cilinders en lichtsensoren. Na het bouwen van de flipperkast die bestaat uit zo’n vierhonderd onderdelen, kan je kind deze dan programmeren zodat deze volledig werkt. Middels de software voor Windowscomputers kan je kind op gemakkelijke wijze simpele programma’s schrijven waarmee ze hun eigen creaties tot leven kunnen wekken. Erg leerzaam en handig voor in de toekomst dus. 

Gemakkelijk online besteld en snel thuis geleverd 

Als jouw kind ook zo veel van techniek houdt en graag creatief bezig is, geef hem of haar dan het plezier van Fischertechnik. De verschillende bouwpakketten leren je kind op spelende wijze met techniek om te gaan. Ze kunnen van alles bouwen en met de meer geavanceerde pakketten, kunnen ze deze ook nog voorzien van licht, geluid en beweging. Deze bouwpakketten koop je natuurlijk bij de enige echte Fischertechnik Webshop. Kijk op fischertechnikwebshop.com voor het volledige assortiment. Bestel vandaag nog je bouwpakketten en laat je kind op een leuke wijze techniek ontdekken.