Wat wij deden toen ons riool verstopt was

Een aantal maanden geleden nam ik een douche en toen merkte ik dat het water maar heel erg moeilijk weg wilde lopen. Ik dacht dat het een kwestie zou zijn van even wat ontstopper in het putje gooien en dan zou alles wel goed komen. Dat bleek echter niet het geval te zijn. Toen ik namelijk een hele pot ontstopper in de riolering had gegooid, zag ik dat dit geen enkel verschil maakte. Dat was niet waar ik naar op zoek was en ik heb daarom gekeken hoe ik dit probleem dan moest oplossen. Het was mij namelijk al heel snel duidelijk dat mijn riool verstopt was op een manier die ik waarschijnlijk niet zelf zou kunnen oplossen. Ik heb daarom de computer aangezet en ik ben gaan kijken naar wat je moet doen wanneer je riool verstopt is. Ik zag dat wanneer je riool verstopt je het beste een professioneel bedrijf kunt inschakelen omdat het zelf waarschijnlijk niet snel zal lukken om de schade goed op te lossen. Dat moest dan maar, al had ik geen idee waar ik moest zijn. Ik ben dus even gaan googelen op ‘riool verstopt’ en toen kwam ik terecht op de site Rioolprobleemkwijt.nl. Zoals de naam van deze site al goed aangeeft, kun je hier terecht wanneer je een riool verstopt hebt. Ik zag dat je via deze site een bedrijf kunt vinden dat je kan helpen wanneer je riool verstopt is. Ik woon zelf in Rotterdam, dus ik ben gaan kijken wie hier beschikbaar was om mij van dienst te zijn. Ik kon via de site heel eenvoudig zoeken naar een gespecialiseerd bedrijf en daardoor had ik heel snel een expert gevonden. Ik heb deze mensen gebeld met de vraag of zij mij misschien konden helpen en dat was geen enkel probleem. Nog diezelfde dag kwamen er twee mensen langs om bij mij de schade te inspecteren.

Toen mijn riool verstopt was, moest er grondig worden ingegrepen

Toen ik eenmaal de mensen over de vloer had die mij zouden helpen omdat mijn riool verstopt was, kreeg ik van hen te horen dat het geen kwestie was van simpelweg de verstopping wegnemen. Er zat namelijk een scheur in mijn riolering en dat had nu nog niet tot problemen geleid, maar dat zou het in de toekomst zeer zeker wel gaan doen. Dat was natuurlijk niet waar ik naar op zoek was, maar het was mij duidelijk dat ik dit probleem niet moest gaan negeren. Ik vond het namelijk al vervelend genoeg dat mijn riool verstopt was, en ik had er helemaal geen zin in om de schade nog meer te laten toenemen. Vandaar dat ik dus niet veel anders kon dan groen licht geven voor het repareren van de schade. De mensen van het gespecialiseerde bedrijf zijn toen meteen aan de slag gegaan om de kapotte onderdelen te vervangen. Ik moet zeggen dat zij dit heel professioneel deden en bovendien werkten ze ook heel snel. Uiteindelijk was de schade binnen een dag verholpen en kon ik weer jaren vooruit met mijn riolering.

Ik raad Rioolprobleemkwijt.nl van harte aan

Mocht u ook merken dat uw riolering niet meer zo loopt zoals u dat graag zou willen, dan raad ik u aan om even naar Rioolprobleemkwijt te komen surfen. Hier kunt u namelijk:

  • snel een gespecialiseerd bedrijf vinden
  • kijken welk bedrijf bij u in de buurt het voordeligst uw probleem kan oplossen
  • in een mum van tijd een expert vinden die u kan helpen

Mijn riool loopt inmiddels weer helemaal goed en daar ben ik erg blij om.