Wij genoten van een weekendje bed & breakfast jansbeek

Wij waren onlangs tien jaar getrouwd en dat wilden wij graag vieren door een weekendje op pad te gaan. Wij wonen zelf in het noorden en vandaar dat wij in de zuidelijke gebieden op zoek zijn gegaan naar een hotel waar wij konden verpozen. Het viel ons echter nogal tegen hoe duur deze hotels waren. Vandaar dat wij maar eens zijn gaan kijken of er ook alternatieven te vinden waren. Dit bleek het geval te zijn. Wij kwamen namelijk terecht op de site van bed & breakfast jansbeek. Deze bed & breakfast jansbeek sprak ons meteen heel erg aan omdat het in de buurt van Arnhem was en die stad kenden wij nog niet zo goed. Vandaar dat wij eens gekeken hebben of deze bed & breakfast jansbeek nog vrij was gedurende het weekend dat wij graag langs wilden komen. Dat bleek het geval te zijn. Wij hebben daarom deze bed & breakfast jansbeek meteen geboekt en wij keken meteen uit naar ons weekendje. Wij wilden graag even helemaal tot rust komen en vandaar dat wij hier geboekt hebben. De bed & breakfast jansbeek heeft namelijk alles wat je graag zou willen. De ruimtes zijn heel mooi ingericht en bovendien wordt je omringd door mooie natuur. Binnen een mum van tijd ben je echter ook in de stad en daar kun je ook heel veel dingen doen. Genoeg reden dus om hier lekker te komen ontspannen. Wij zijn die vrijdag al op tijd vertrokken zodat wij deze dag nog mee konden nemen in ons lange wekend. Wij werden heel hartelijk ontvangen en wij kregen meteen een rondleiding door onze kamer. Wij waren onder de indruk van de mate waarin deze bed & breakfast jansbeek afgewerkt was. Er waren heel veel mooie details in de ruimte te vinden waardoor deze een heel sfeervolle uitstraling kreeg.

Wij hebben genoten in deze bed & breakfast jansbeek

Toen wij in de bed & breakfast jansbeek aangekomen waren, hebben wij eerst een kopje koffie gedronken. Wij zouden die avond namelijk naar een restaurant gaan en wij hebben daarom die middag lekker uitgerust in de bed & breakfast jansbeek. Het bed dat in deze bed & breakfast jansbeek staat, was heel erg comfortabel. Ik heb namelijk vaak last van mijn rug waardoor slapen in hotels een risico kan zijn, maar deze keer had ik helemaal nergens last van. Wij vonden het ook leuk om te merken dat er voor ons een boekje klaarlag met daarin alle activiteiten die wij in de omgeving konden doen. Zo lazen wij dat wij een lange wandeling konden maken in de nabijgelegen bossen. Dat sprak ons heel erg aan en dus hebben wij dit de volgende dag gedaan. Zo hebben wij een heerlijk rustig weekend gehad in deze bed & breakfast jansbeek en wij zijn daarom ook heel blij dat wij voor deze accommodatie gekozen hebben. Mocht u ook graag een paar nachten in een mooi verblijf willen doorbrengen, dan raad ik u aan om een keer op de site van Jansbeek.nl te komen kijken.

Wij raden deze accommodatie van harte aan

Wij kijken terug op een heerlijk weekend en wij zijn heel blij dat wij hier geboekt hebben. Wij hebben genoten van de rust en wij werden iedere ochtend getrakteerd op een heerlijk ontbijt. Kortom:

  • wij raden deze accommodatie van harte aan
  • wij zijn heerlijk tot rust gekomen in deze accommodatie
  • wij hebben besloten om volgend jaar nog een keer te boeken

Wilt u foto’s zien van deze bed and breakfast, dan kunt u even naar Jansbeek.nl komen surfen.